Citeşte viitorul în cafea

1 66571 original jpg jpeg

Se spune că, dacă ştii cum s-o citeşti, banala ceaşcă de cafea îţi poate dezvălui cele mai ascunse taine ale viitorului.

Nu oricine are acces în lumea misterioasă a ghicitului în cafea. E nevoie de intuiţie,imaginaţie,o bună cunoaştere a simbolurilor şi capacitatea de a le interpreta corect.

Ştiinţa ghicitului în cafea – taseografia – are aproape o mie de ani vechime.Cum pregăteşti cafeaua

Prepari cafeaua în ibric,iar ceaşca din care vei bea trebuie să fie netedă,fără striaţii. În cazul în care cafeaua a dat în foc,amâni ghicitul pentru o altă zi. Persoana căreia i se ghiceşte trebuie să fie relaxată,să se concentreze pe problemele care o interesează,să se detaşeze de exterior.

O cafea băută pe fugă sau într-o stare de deprimare nu poate fi citită,ceaşca va fi neagră,doar cu pete haotice,fără nicio semnificaţie.

Bei cafeaua până mai rămân câteva picături,roteşti ceaşca astfel încât zaţul să se depună pe pereţii ceştii,apoi răstorni ceaşca pe farfurioară şi o laşi 10 minute.

Ghicitul în cafea începe imediat ce cafeaua se umflă în ibric,când se formează un caimac ce ia diverse forme care au anumite semnificaţii.

Ceaşca se ţine cu ambele mâini,cu toarta înspre persoana căreia îi ghiceşti. „Citirea” simbolurilor se face de la toartă,în sensul acelor de ceasornic. Jumătatea cu toartă dă informaţii despre viaţa personală.

Cealaltă jumătate prezice evenimente din afara casei,deci poţi afla informaţii despre rude,prieteni apropiaţi,soţ/soţie. Pe fundul ceştii sunt semnele „de suflet”:dragoste,stare sufletească,relaţii.

Ce vezi pe fundul ceştii?

Întâi te uiţi pe fundul ceştii:dacă este negru,persoana căreia îi ghiceşti are supărări mari. Dacă s-au format raze,înseamnă că persoana e binedispusă.

Cerculeţe mici pe fundul ceştii semnifică reuşită în viaţă,mulţumire. Un inel alb (sau mai multe) prevesteşte o mare schimbare în viaţă:serviciu,o altă casă,mutare în altă localitate. Zaţul înghesuit pe fundul ceştii-veste rea pe plan sentimental. Semnul în formă de pasăre de pe fundul ceştii simbolizează veste.

Dacă este albă,vestea e bună,dacă e neagră,primeşti una rea. O cruce prevesteşte un posibil deces în familie. Mai multe cruci îţi spun că te paşte un ghinion. O cruce într-un triunghi înseamnă viaţă lungă.

Semnificaţia simbolurilor

Răsuceşte încet ceaşca şi observă atent simbolurile. Literele văzute în cană sau pe farfurioară semnifică,în general,iniţiala unor nume.

Dacă sunt mai multe litere grupate,vei avea un câştig material. Dacă sunt pe fundul ceştii,persoanele al căror nume începe cu literele respective doresc să te vadă.

Luna – împlinire sufletească în viitorul apropiat.

Ancoră – te paşte o nenorocire.

Animale domestice – succes,bani.

Animale sălbatice – duşmanii te bârfesc,îţi vor răul.

Barcă – vei avea probleme în căsnicie.

Linii paralele – drumuri sau proiecte noi.

Lumânare – ajutor din afară,împlinirea unei dorinţe.

pătrat – vei avea o supărare.

triunghi – schimbarea locului de muncă.

oval – succes pe plan profesional.

dreptunghi – discuţii,neînţelegeri cu persoana iubită.

Roată – posibile probleme de sănătate.

Fluture – un flirt.

Peşte – vei primi o sumă de bani la care nu te aştepţi.

Şobolan – ţi se va fura ceva,vei suferi o pierdere.Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg