Comenzi trăsnite pe internet în pandemie: de la elastice pentru bani până la păpuşi sexuale, care imită perfect corpul uman

1 robot sex doll jpg jpeg

Vă mai amintiţi de primele zile de carantină, când oamenii au dat iama prin magazine pentru a-şi face provizii de produse alimentare, dezinfectanţi şi hârtie igienică? Ei bine, febra achiziţiilor pe internet însă nu s-a limitat doar la aceste produse. Printre cele mai mari vânzări au înregistrat unele la care nici nu ne-am fi gândit.

În perioada de izolare, cele mai mari creşteri s-au înregistrat la produsele de igienă şi curăţenie, de peste 500% faţă de anul precedent. În paralel, pe măsură ce purtarea măştii a devenit obligatorie în spaţiile publice, un produs a banal a devenit un adevărat chilipir. Este vorba de elastic, care mai poate fi găsit pe unele site-uri cu termenul de ,,elastic pentru bani”.

Un alt produs care era aproape uitat este cântarul de bucătărie. Într-o epocă în care se promovează mâncatul în oraş şi firmele de catering, cântarul de bucătărie nu-şi mai găsea utilitatea în bucătărie. Odată cu pandemia însă oamenii au dorit să gătească acasă. După ce au golit rafturile magazinelor de drojdie şi făină, au cumpărat şi cântare.

Domeniul înfrumuseţării nu a fost dat uitării. Odată cu închiderea frizeriilor şi saloanelor de frumuseţe, oamenii au început să comande pe internet tot felul de aparate şi produse de îngrijire. În prim-plan s-a aflat aparatul de ras sprâncene. Aceste lame au fost folosite pe timpul carantinei chiar şi pentru ajustarea coafurilor sau a bărbii.

Printre cele mai excentrice produse s-au aflat păpuşile sexuale. Presa australiană scrie că în timpul carantinei vânzările lor au crescut cu 35%. Acestea arată de parcă ar fi reale, au diverşi senzori, care le fac să reacţioneze la atingeri, iar pielea din silicon are temperatura corpului uman.

Sursa foto: Instagram/ smartdollworld.comRecente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg