Cum ne influenţează eclipsele de vară

1 47414 original jpg jpeg

Poate că nu le simţi imediat efectele, dar eclipsele produc schimbări în viaţa ta. Serviciul, situaţia materială, familia – toate suferă modificări din cauza fenomenelor astrale. Află din timp, ca să ştii cum să te păzeşti sau... să te bucuri din plin.

Inexplicabil,ţi s-a întâmplat ca după o perioadă de stres şi de necazuri,să-ţi meargă bine? Sau când relaţia ta intrase pe un făgaş nu tocmai bun,ceva a îndreptat brusc lucrurile... Ei,pe moment departe de tine gândul că o eclipsă petrecută cu câteva luni în urmă putea fi „responsabilă” de schimbări.

Dar iată că astrologii susţin că nu există fenomen astral care să nu lase urme. Iar eclipsele din vara aceasta,spun tot specialiştii,produc unele dintre cele mai mari schimbări din ultimii ani. Suntem în plină criză,se vede şi în coşul de cumpărături,şi în certurile din familie... Totuşi,vara aceasta,ceva se va schimba... în bine.Începutul sezonului,cu emoţii puternice

Începutul verii se anunţă unul foarte... emoţional. Vom lua decizii drastice în relaţia de cuplu (cu rezultate bune,spun astrologii),ne vom orienta mai mult spre satisfacerea micilor plăceri şi spre regăsirea momentelor fericite.

Asta pentru că începutul verii stă sub semnul eclipsei parţiale de Lună. Se va întâmpla pe 26 iunie,la ora 11:37 şi se va produce în semnul Capricornului. Chiar dacă în România nu va fi vizibilă,Luna ne va influenţa şi pe noi. Se ştie că energia ei se reflectă la nivel emoţional,aşa că în timpul unei eclipse de Lună instinctele acţionează mai puternic decât raţiunea.

Poate că nu vei simţi schimbările imediat,de a doua zi,dar astrologii spun că în decursul a şase luni (depinde şi de receptivitatea ta) acestea vor fi vizibile. De exemplu,dacă eşti o fire mai temătoare,ai des stări de nelinişte sau de tristeţe,este posibil ca aceste frământări să se accentueze după data de 26 iunie,sub influenţa eclipsei parţiale de Lună.

Se vor produce schimbări majore în viaţa noastră? Ne vom schimba locul de muncă,partenerul de cuplu? Toate acestea depind foarte mult de zodia în care ne-am născut. Persoanele din zodia Racului,din cea a Fecioarei,a Capricornului sau a Berbecului vor fi cele mai afectate de eclipsa de Lună,mai ales dacă sunt născute în primul decan.

Tocmai pentru că au trăiri intense inexplicabile,este posibil să refuze să-şi asculte instinctul. Atenţie! E posibil ca unii prieteni sau colegi de serviciu să profite de pe urma slăbiciunii de moment a nativilor şi să se bage pe sub pielea lor.

Eclipsa de Soare ne aduce noi prieteni

Eclipsa totală de Soare din 11 iulie 2010,din zodia Racului,vine la fix ca să ne scoată de sub influenţa Lunii şi să ne facă să ne gândim mai mult la relaţiile cu cei din jur. E posibil ca după 11 iulie să ne regândim relaţiile de prietenie sau de familie. Pot apărea cereri în căsătorii inedite.

Ei,nu pune pe seama caniculei stările de oboseală şi lipsa chefului de muncă. Tot Soarele-i vinovat! Eclipsa de Soare lasă urme asupra veniturilor tale. Mai exact,asupra „abilităţii” tale de a pierde banii printre degete. De aceea,drămuieşte fiecare ban şi,cu sau fără chef,încearcă să-ţi faci bine treaba la serviciu.

Vara aceasta,familia ţi se va mări ori va fi anunţată o sarcină. Dacă ai copii mărişori,ai grijă cum se pregătesc pentru şcoală. Nu lăsa temele de vacanţă pentru ultima sută de metri. Soarele îi face şi pe ei mai comozi şi riscă să ajungă în septembrie fără să-şi fi făcut nicio lecţie din cele date la începutul verii.

Gândeşte-te că o să ai vara aceasta concediul binemeritat şi trebuie să-ţi laşi lucrurile în ordine la serviciu. Doar nu vrei să te cheme şeful din vacanţă ca să-ţi termini nu ştiu ce treabă... Din păcate,eclipsa de Lună încă te guvernează după 11 iulie,aşa că vei avea câteva zile mai ploioase.

Pe termen lung

Soarele este mai „blând” ca Luna vara aceasta,aşa că schimbările după eclipsa de Soare vor fi mai mult pe moment. Iar schimbările majore au loc mai mult în societate. Mişcări politice,decesul unor personalităţi – toate sunt posibile în urma eclipsei de Soare. din iulie.

Dacă ai de gând să iei decizii importante în iunie,imediat după eclipsa de Lună,mai bine mai aşteaptă. S-ar putea să ţi se schimbe brusc priorităţile sociale. Adică apar noi locuri de muncă sau chiar bani neaşteptaţi. Din nou,nu te lăsa dusă de val şi de emoţii şi încearcă să te gândeşti la rece.

Eclipsa de Lună ne face pe toţi mai emoţionali,mai sensibili la detalii şi la micile ironii. Aşa că nu-i răspunde soţului cu aceeaşi monedă când aruncă o vorbă răutăcioasă. Sau nu-l certa pe cel mic imediat ce a făcut o boacănă. Răbdarea este cuvântul-cheie în această vară. Vei vedea că-ţi va fi răsplătită.

Dacă ai planuri de concediu vara aceasta,aşteaptă-te să ai parte de vreme nu tocmai bună. Câteva zile. Dacă ai răbdare,lucrurile se vor aşeza,iar soarele va veni şi pe strada ta!

Nu te speria,eclipsa de Lună îţi va aduce numai lucruri pozitive,mai ales pe termen lung. Poate nu vei înţelege pe moment de ce ai fost mutată pe alt post sau de ce ai pierdut şansa să cumperi o nouă mobilă. Când vei da peste o ofertă mai bună,vei realiza cât de bine a fost că nu te-ai aruncat cu capul înainte.Recente

Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg