Cum stai cu norocul în 2015

1 73926 original jpg jpeg

Pentru unii mai norocos, pentru alţii un pic mai dificil, aşa se anunţă anul 2015. Află cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie în parte, în materie de dragoste, carieră sau familie.

Berbec

Pluto va avea o influenţă asupra ta în 2015,ceea ce înseamnă că ai putea trece printr-o schimbare de carieră. Palneta Jupiter va ajuta la o viaţă amoroasă armonioasă. Nativele singure vor avea parte de aventuri şi au toate şansele să-şi găsească şi marea dragoste.

Vei fi foarte creativă şi vei acorda mai multă atenţie propriei tale persoane. Firea ta încăpăţânată îşi va spune cuvântul şi la anul,căci vei avea mici conflicte,fie la serviciu,fie cu membrii familiei. Nu ar strica,de asemenea,să fii mai puţin egoistă.

Taur

Este anul în care eşti pregătită pentru o relaţie stabilă,în caz că eşti singură,cât şi să-ţi oficializezi relaţia. Nativele căsătorite vor traversa o perioadă liniştită alături de partener. În ceea ce priveşte cariera,poate fi momentul pentru începutul unei afaceri proprii. Când vine vorba de bani,anul 2015 va fi mai generous cu finanţele,aşa că vei avea ocazia să pui bani deoparte.

Astrele mai spun că în 2015,în a doua parte a anului,vei avea şansa să îţi schimbi serviciul. În prima parte a anului,ai toate şansele să călătoreşti în străinătate.

Gemeni

Începutul anului te va găsi optimistă şi plină de proiecte,potrivit zodiacului. Te aşteaptă şi multe provocări. Vei face o schimbare,poate fi vorba de achiziţionarea unei case sau de venirea pe lume a unui copil.

Nu neglija sănătatea,poate este momentul să te apuci de sport. În primele 7 luni ale anului vei avea o atitudine pozitivă,vei fi generoasă,dar acest lucru se poate schimba spre finalul anului,când pui bani deoparte,pentru un concediu departe de graniţele ţării,în perioada Sărbătorilor.

Rac

Te numeri printre norocoaselezodiacului,căci astrele sunt de partea ta. Îţi vei face noi prieteni şi ai toate şansele să primeşti un job mai bine plătit,poate hiar în afara graniţelor ţării.

Prietenii,familia îţi vor oferi sprijinul,orice decizie vei lua. În primele cinci luni ale anului,îţi poţi lua angajamente serioase,căci vor fi sortite izbânzii. Vei fi spontană,plină de energie,ceea ce te va face o companie plăcută pentru cei din jur.

Leu

Este bine să faci curăţenie printre prieteni,să înlături toate persoanele negative din viaţa ta. Apoi vei străluci,căci nu te va mai încărca nicio persoană cu energie negativă. În vară,vei avea parte de un concediu în străinătate,alături de partenerul de cuplu. În toamnă,te-ai putea simţi un pic vulnerabilă şi vei avea nevoie de sprijinul cuiva din familie.

Vor apărea nenumărate oportunităţi,trebuie doar să faci alegerea corectă. Dacă te numeri printre persoanele nemulţumite de aspectul fizic,este un an prielnic pentru a face ceva în acest sens.

Mai citeşte şi:

Află-ţi viitorul în funcţie de zodiacul evreiesc

Ce arbore te protejează,în funcţie de data naşterii

Fecioară

Sensibile,aşa cum le ştim,femeile din Fecioară vor avea un 2015 liniştit. Ar putea simţi nevoia să petreacă un timp singure,căci pot fi suprasolicitate la serviciu,în prima parte a anului. Prin spontaneitate,nativele singure,ar putea face o cucerire care să se dovedească sufletul lor pereche.

Ar trebui,de asemenea,să comunice mai mult. În vară şi în toamnă ai putea avea problem cu articulaţiile,însă nu este ceva care să te îngrijoreze.

Balanţă

Multe native îţi doresc să se căsătorească în 2015,plan ce pare să capete contur,spun astrele. În carieră,dar şi în viaţa personală,le cam place să joace pe mai multe planuri,de aceea s-ar putea să aibă de suferit. Vor să realizeze multe lucruri,cât mai repede,însă cea de-a doua parte a anului se arată mai favorabilă.

Anul 2015 poate aduce şi sfârşitul unei relaţii,pentru unele native,însă acestea îşi vor reveni repede. În ceea ce priveşte sănătatea,pot apărea probleme minore.Scorpion

Au multe idei,mai ales în planul carierei. Este posibil ca multe native să-şi dorească să facă altceva,să caute un drum nou. Ambiţia le va ajuta să ducă planul la bun sfârşit. Atenţie la cheltuieli,căci s-ar putea să fii tentată să consume mai mult decât îţi permiţi şi apoi să te împrumuţi de la cunoscuţi.

Viaţa amoroasă se arată excelentă,atât pentru antivele singure,care au toate şansele să-şi găsească un partener,cât şi pentru cele implicate într-o relaţie.

Săgetător

Înveţi să apreciezi mai mult ceea ce ai şi să gândeşti pozitiv,ceea ce te va ajuta să evoluezi. Îţi place distracţia şi va fi un an excelent să faci ceea ce-ţi place,fie că e vorba de un hobby nous au de o călătorie.

Ai grijă la anturaj,s-ar putea ca printre apropiaţi să fie şi o persoană invidioasă,care să încerce să-ţi pună beţe în roată. Ai tendinţa să fii foarte generoasă,ceea ce poate dăuna bugetului familiei,deci mare atenţie la cheltuieli.

Capricorn

Eşti mereu îngrijorată,să nu li s întâmple ceva rău celor din jurul tău. Ar trebui să fii mai încrezătoare şi mai optimistă. În primele luni ale anului,ai şanse să-ţi schimbi serviciul,cu unul mai bine plătit.

Se vor îmbunătăţi şi relaţiile de familie,aşa că să nu te mire dacă soacra ta va deveni mult mai drăguţă cu tine. În ceea ce priveşte călătoriile,vor fi mai multe în interiorul ţării,căci nu prea se văd şansele unui concediu în afara graniţelor.

Vărsător

Este un an roditor,ceea ce îţi va da ocazia să pui şi bani deoparte.  Vei avea şi o sănătate de fier,spre deosebire de ultimii ani,când mai mereu se găsea câte o problemă de sănătate care să-ţi dea bătăi de cap.

Este un an liniştit,când toate se leagă şi-ţi ies,fără să depui mare efort pentru asta. Aventura este foarte important pentru tine,de aceea vei face tot posibilul să petreci un concediu exotic.

Peşti

Anul 2015 este benefic pentru nativele din Peşti,căci sunt creative şi pline de idei. Este posibil ca unele native să fie cerute în căsătorie. Tocmai din cauză că sunt foarte relaxate,reprezentantele zodiei Peştilor sunt predispuse spre obezitate,de aceea trebuie să fie atente la alimentaţie.

În ceea ce priveşte cariera,nu se arată schimbări,nici în bine şi nici în rău. Nu te lăsa influenţată de unii prieteni în luarea anumitor decizii,căci nu toţi s-ar putea să-ţi dorească binele.Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg