Eşti un bun clarvăzător? Semne care îţi arată că ai percepţii extrasenzoriale

1 clarvazator jpg jpeg

Ar trebui să îţi dea de gândit, când oamenii vin la tine pentru sfaturi înţelepte sau, de multe ori, visele tale se împlinesc. Există posibilitatea ca şi tu să ai abilităţi de clarvăzător, aşa cum vedem în filme.

Nu este nimic în neregulă să ai percepţii extrasenzoriale. Pur şi simplu, acorzi mai multă atenţie informaţiilor pe care le primeşti, iar sufletul tău are capacitatea de a le capta dincolo de limitele simţurilor tale fizice. Din păcate, termenul „clarvăzător‟ are o imagine negativă pentru mulţi şi implică o putere exclusivă doar pentru câţiva oameni. Există o mulţime de persoane care îşi păstrează abilităţile în secret. Dacă deţii următoarele trăsături, şi tu poţi fi un prezicător:

Ai semne clare

Adică ai informaţii psihice prin simţul energiilor din jurul tău. Poţi să ştii lucruri, fără să ţi se spună dacă ai un nivel ridicat de percepţie şi ai tendinţa de a citi cu uşurinţă printre rânduri.

Ai o vedere de ansamblu

Clarviziunea este o vedere clară sau o vedere psihică. Dacă cineva vine la tine şi îţi povesteşte întâmpările sale, iar tu deja îţi imaginezi cum va derula viaţa lui, înseamnă că poţi fi un bun prezicător.

Ai un auz foarte bun

Se spune că există persoane care au capacitatea să audă sunete pe care oamenii obişnuiţi nu le pot auzi. Cum ar fi vocile morţilor. Dacă auzi sunetele mai puternic decât în mod normal sau auzi sunete anormale, e posibil să fii un clarvăzător.

Intuieşti mai uşor lucruri

Se referă la cunoaşterea unui lucru fără să ai vreo informaţie despre el. În ciuda faptului că nu ai informaţii despre un eveniment sau despre o persoană, simţi că ştii deja o informaţie care încî nu a fost spusă. Semnele acestea sunt bazate pe intuiţie şi pe sentimente de deja-vu.

Ai un miros fin

Se spune că prezicătorii pot simţi mirosuri fine care nu sunt detectate în mod normal de oamenii obşnuiţi. Mirosul se referă la prezenţa unei persoane în locul în care te afli. De exemplu, dacă bunica avea întotdeauna un anumit parfum, acest miros îţi poate apărea în camera în care te afli, pentru a te informa că este acolo.

Nu te speria dacă ai aceste capacităţi. Notează pe o hârtie toate experienţele pe care le ai şi bucură-te de darurile tale. Folosirea darurilor tale cu intenţia de a face bine este cea mai bună expresie a acestora.  

Sursă foto: ShutterstockRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg