Experienţe pline de savoare şi fericire în viaţă

1 82432 original jpg jpeg

Psihologii au ajuns la concluzia că femeile care trăiesc viaţa cu sens, sunt mai fericite şi au o stare de sănătate mai bună. Simplul fapt că ai un rost în viaţă te face să te simţi mai bine, chiar şi sistemul imunitar al organismului devine mai puternic.

Deşi pare oarecum de necrezut, specialiştii spun că viaţa trăită doar de dragul plăcerilor poate fi la un moment dat dăunătoare, se pare că ea poate duce la stări de nervi, depresie şi nervozitate. Există o legătură între sistemul imun şi modul cum îţi trăieşti viaţa. Cercetătorii spun că genele care sunt responsabile de sistemul imunitar sunt cu 30% mai active la oamenii care trăiesc anii având un sens în viaţă. Cei care nu au un sens în viaţă, au genele sistemului imun cu 20% mai puţin active.

Fericirea în viaţă trebuie simţită şi pentru aceasta trebuie înlăturate piedicile care pot sta în calea ei. Specialiştii spun că lipsa sensului vieţii te poate face să nu te simţi fericit şi acest lucru este demonstrat deja prin simplul fapt că mulţi oameni nu sunt fericiţi pentru că nu se simt împliniţi în dragoste.

Femeile se simt foarte fericite în ziua nunţii lor. Potrivit sondajelor de opinie, mai mult de 50% dintre femei au spus că s-au căsătorit din dragoste. Căsătoria este în ziua de azi foarte diferită de cea de altădată, pentru că pretenţiile sunt mari. Acest lucru nu înseamnă însă că oamenii nu se mai iubesc mult, din contra, căsătoria la mulţi dintre ei este chiar dovada dragostei lor.

Mirele şi mireasa îşi doresc să aibă o nuntă de vis şi o petrecere minunată, de care să-şi amintească toată viaţa. Pentru ca distracţia să fie maximă, ei aduc invitaţi speciali, artişti renumiţi, închiriază chiar şi o cabină Foto în Ilfov care le oferă posibilitatea de a face fotografii haioase, de neuitat cu toţi invitaţii.

Toate femeile sunt fericite atunci când sunt admirate. Ele îşi doresc să fie elegante şi să se îmbrace cu stil. Sunt interesate de tot ceea ce are legătură cu moda şi consideră că din modă se pot inspira pentru a-şi contura apoi un stil personal. Femeile găsesc inspiraţie în tot ce le înconjoară şi se îmbracă în funcţie de ceea ce simt în momentul respectiv, în funcţie de ce stare au în respectiva zi. Le plac lucrurile frumoase, care emană simplitate, dar încearcă în acelaşi timp să experimenteze ceva nou, care să le ofere mai multă eleganţă.

1 04 07%20ClickpentruFemei%20(2) jpg jpeg

Aşa cum este şi de înţeles, în viaţă nu poţi trăi fără dragoste şi umor. Femeile vor să iubească, să fie iubite şi să aibă în jurul lor persoane vesele, care ştiu să glumească. Ele sunt convinse de faptul că în viaţă este important să ai umor şi să iubeşti, şi că o persoană trebuie să aibă aceste două calităţi dacă vrea să devină importantă pentru cineva. Oamenii vor să se simtă bine, să fie fericiţi şi de aceea aleg să trăiască alături de oameni care îi fac să zâmbească, să strălucească, care îi inspiră şi le dă încredere în ei.

Potrivit unui studiu recent, femeile singure sunt mai fericite decât bărbaţii singuri. Despre femei se spune că sunt mai puţin motivate să-şi caute o relaţie, decât bărbaţii. Se pare că bărbaţii sunt mult mai interesaţi de o relaţie, de a-şi căuta o parteneră. Femeile singure sunt mai fericite decât ar crede oamenii despre ele sau societatea în general.

1 04 07%20ClickpentruFemei%20(3) jpg jpeg

Femeile sunt preocupate de viaţa lor proprie, îşi doresc să evolueze şi să-şi dezvolte acel sentiment de independenţă. Specialiştii consideră că singurătatea oferă femeilor anumite beneficii pentru sănătate, iar aici se referă la beneficiile din punct de vedere fizic şi psihologic. Ei fac o comparaţie între femeile singure şi femeile care se află într-o relaţie, nu se referă la cuplurile căsătorite. Se pare că femeile care s-au căsătorit şi-au amplificat fericirea prin luna de miere, prin faptul că au făcut un copil care este rodul dragostei lor.

Femeile care erau nefericite în căsătorie au divorţat în cele din urmă şi astfel au ajuns să trăiască singure şi să fie foarte fericite că au scăpat dintr-o relaţie toxică. După cum au declarat, ele sunt acum chiar mai fericite decât atunci când s-au căsătorit, pentru că au simţit o creştere a satisfacţiei personale după o relaţie în care aveau un trai nefericit cu probleme de comunicare.

Când vine vorba despre căsătorie lucrurile sunt discutabile, unele femei sunt fericite, altele mai puţin. Cert este că femeile care trăiesc singure pot duce un

, iar uneori pot fi mai fericite decât persoanele căsătorite. De asemenea, despre ele se spune că au o stare de sănătate mai bună comparativ cu femeile căsătorite. Studiile arată şi faptul că femeile singure sunt mai puţin sensibile la obezitate şi sunt mai puţin tentate să se apuce de fumat şi de alte vicii decât persoanele căsătorite.Recente

Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg