Fă cunoștință cu Google Bard, chatbotul care intră în lupta inteligenței artificiale cu chatGBT!

Google se pregătește să lanseze Bard, un serviciu de conversație inteligent, care va fi capabil să explice subiecte complexe sau să îndeplinească sarcini ușoare, cum ar fi să ofere sfaturi pentru planificarea unei petreceri. Google Bard, primul rival al aplicației de inteligență artificială ChatGBT sau lupta de acum începe?

image

Inteligența artificială a trecut la un alt nivel de când Microsoft a anunțat lansarea a ChatGPT, un instrument care este capabil să ofere informații suplimentare despre persoane importante, să producă texte de marketing și chiar imagini și videoclipuri, pe baza a ceea ce a învățat dintr-o bază de date de cărți digitale și scrieri online.

La doar două săptămâni după ce Microsoft a informat că investește miliarde de dolari în acest instrument, Google a anunțat că lansează „rivalul‟ lui ChatGPT și anume Bard, un serviciu de conversație care răspunde la întrebările puse de utilizatori pe diferite subiecte. 

Sundar Pichai, CEO-ul Google, a explicat pe site-ul companiei: „Inteligența artificială este cea mai profundă tehnologie la care lucrăm astăzi. Fie că îi ajută pe medici să detecteze boli mai rapid, fie că le permite oamenilor să acceseze informații în propria limbă‟. „Cea mai importantă modalitate prin care ne putem îndeplini misiunea este să organizăm infomațiile din lume și să le facem universal accesibile și utile‟, a punctat el. 

Citește și: Google vrea să deschidă primul mall online cu ajutorul inteligenței artificiale 

Ce este Bard 

Bard se bazează pe surse online și oferă informații de înaltă calitate, se arată pe site-ul Google. Acest serviciu de conversație va fi capabil să le explice utilizatorilor subiecte complexe, așa cum sunt descoperirile în spațiul cosmic, în termeni suficient de simpli pentru ca un copil să înțeleagă. De asemenea, Bard va fi capabil să ofere sfaturi pentru planificarea unei petreceri și să învețe utilizatorii cum să facă exerciții pentru a-și dezvolta abilitățile.  

Pentru început, Bard va fi disponibil exclusiv pentru un grup de „testeri de încredere‟ , însă în acest an, va fi lansat pe scară largă, promite Google. „Vom combina feedback-ul extern cu propriile noastre teste interne, pentru a ne asigura că răspunsurile lui Bard îndeplinesc un standard ridicat pentru calitate, singurață și fundament în informațiile din lumea reală‟, a mai spus CEO-ul companiei. 

Vezi și: Căștile cu Google Assistant pot realiza traduceri în timp real

Potrivit „USA Today‟, Google intenționează, de asemenea, să încorporeze și alte sisteme de inteligență artificială în motorul său, pentru a oferi răspunsuri utile la întrebări din ce în ce mai complicate. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg