Fă cunoștință cu Google Bard, chatbotul care intră în lupta inteligenței artificiale cu chatGBT!

Google se pregătește să lanseze Bard, un serviciu de conversație inteligent, care va fi capabil să explice subiecte complexe sau să îndeplinească sarcini ușoare, cum ar fi să ofere sfaturi pentru planificarea unei petreceri. Google Bard, primul rival al aplicației de inteligență artificială ChatGBT sau lupta de acum începe?

image

Inteligența artificială a trecut la un alt nivel de când Microsoft a anunțat lansarea a ChatGPT, un instrument care este capabil să ofere informații suplimentare despre persoane importante, să producă texte de marketing și chiar imagini și videoclipuri, pe baza a ceea ce a învățat dintr-o bază de date de cărți digitale și scrieri online.

La doar două săptămâni după ce Microsoft a informat că investește miliarde de dolari în acest instrument, Google a anunțat că lansează „rivalul‟ lui ChatGPT și anume Bard, un serviciu de conversație care răspunde la întrebările puse de utilizatori pe diferite subiecte. 

Sundar Pichai, CEO-ul Google, a explicat pe site-ul companiei: „Inteligența artificială este cea mai profundă tehnologie la care lucrăm astăzi. Fie că îi ajută pe medici să detecteze boli mai rapid, fie că le permite oamenilor să acceseze informații în propria limbă‟. „Cea mai importantă modalitate prin care ne putem îndeplini misiunea este să organizăm infomațiile din lume și să le facem universal accesibile și utile‟, a punctat el. 

Citește și: Google vrea să deschidă primul mall online cu ajutorul inteligenței artificiale 

Ce este Bard 

Bard se bazează pe surse online și oferă informații de înaltă calitate, se arată pe site-ul Google. Acest serviciu de conversație va fi capabil să le explice utilizatorilor subiecte complexe, așa cum sunt descoperirile în spațiul cosmic, în termeni suficient de simpli pentru ca un copil să înțeleagă. De asemenea, Bard va fi capabil să ofere sfaturi pentru planificarea unei petreceri și să învețe utilizatorii cum să facă exerciții pentru a-și dezvolta abilitățile.  

Pentru început, Bard va fi disponibil exclusiv pentru un grup de „testeri de încredere‟ , însă în acest an, va fi lansat pe scară largă, promite Google. „Vom combina feedback-ul extern cu propriile noastre teste interne, pentru a ne asigura că răspunsurile lui Bard îndeplinesc un standard ridicat pentru calitate, singurață și fundament în informațiile din lumea reală‟, a mai spus CEO-ul companiei. 

Vezi și: Căștile cu Google Assistant pot realiza traduceri în timp real

Potrivit „USA Today‟, Google intenționează, de asemenea, să încorporeze și alte sisteme de inteligență artificială în motorul său, pentru a oferi răspunsuri utile la întrebări din ce în ce mai complicate. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg