FOTO Extravaganţele lui Mike Tyson – casă cu 52 de camere şi cadă din aur, de 2,2 milioane de dolari

1 tyson jpg jpeg

A câştigat primul său titlu important în 1986, când avea numai 20 de ani şi patru luni, lucru care l-a făcut pe Mike Tyson să devină cel mai tânăr campion la categoria grea. Iar personalitatea fostului sportiv este la fel de imprevizibilă şi de spectaculoasă în viaţa de zi cu zi, ca în ringul de box.

Tyson este extravagant în tot ceea ce face. Pentru a-şi etala mai bine felul de-a fi şi o imagine pe măsura personalităţii lui incandescente, fostul boxer şi-a cumpărat un lanţ de aur de 173.706 dolari şi un ceas de 18 carate, în valoare de 245.000 de dolari, ambele accesorii din aur masiv fiind decorate cu numeroase diamante. Însă toate acestea pălesc pe lângă alte achiziţii de mare valoare pe care le-a făcut în perioada sa de glorie!

Pare dur, însă, în adâncul sufletului său, este un bărbat grijuliu şi generos cu cei de prin preajma lui. Şi tocmai pentru că a vrut şi a putut, Mike a făcut câteva cadouri memorabile la viaţa lui. Cel care a deţinut, la un moment dat, o avere de 400 de milioane de dolari a aruncat cu banii în dreapta şi-n stânga, încercând să facă surprize cât mai plăcute celor dragi.

Astfel, a cumpărat o cadă din aur masiv, la preţul de 2,2 milioane de dolari, şi i-a dăruit-o drept cadou special de Crăciun primei lui soţii. Cei doi erau proaspăt căsătoriţi şi faimosul sportiv şi-a dorit să marcheze primul lor Crăciun împreună într-un mod inedit. Ceea ce a reuşit din plin!

Cum spuneam, cada cu pricina a costat 2,2 milioane de dolari, adică de vreo 10 ori mai mult decât o casă obişnuită din Statele Unite. O nimica toată pentru campionul mondial! Totuşi, din păcate, nici măcar asemenea gest de-o generozitate ieşită din comun nu i-a ţinut pe cei doi soţi împreună. După numai un an, au divorţat, iar Tyson s-a văzut nevoit să vândă cada spectaculoasă, cu numai jumătate din preţul de achiziţie, miliardarului britanic Derwood Hodgegrass.

Lucrurile au mers, la un moment dat, pe-o pantă descendentă pentru starul american care a intrat în faliment în 2003 şi-a fost nevoit să vândă orice avea în posesie şi era de-o valoare cât mai mare. Înregistrând o datorie de 17 milioane de lire sterline, Mike n-a stat pe gânduri cu privire la vila sa din Connecticut, pe care a şi pus-o la vânzare.

Totuşi l-a durut sufletul să trebuiască să se despartă de o casă atât de spectaculoasă. Cu 52 de încăperi, dintre care 25 de băi, vila lui Mike Tyson avea propriul club de noapte şi nu mai puţin de 21 de dormitoare. I-a vândut-o rapperului 50 Cent pentru 3,3 milioane de lire sterline chiar în anul în care campionul şi-a făcut praf întreaga avere.

La vremea la care s-a realizat tranzacţia imobiliară, casa stabilise recordul de cea mai scumpă proprietate vândută vreodată în zona Farmington. Având aproape 5.000mp, 25 de băi şi 21 de dormitoare, vila venea la pachet cu o picină interioară, mai multe camere cu jocuri, un cinematograf şi un studio de înregistrări. Iar opulenţa nu s-a oprit doar la atât!

După cum se poate vedea şi în imaginile din galeria foto, decorul era cât se putea de luxos, iar terenurile de baschet din interior şi exterior nu lipseau nici ele. Şi, imediat după ce treceai de terenurile de sport, dădeai de un heleşteu de vis pe drumul spre casa musafirilor.

Din păcate, 50 Cent s-a văzut nevoit să scoată şi el casa la vânzare, acuzând costul piperat de întreţinere al fastuoasei proprietăţi – 50.000 de dolari pe lună. „E complicat să deţii o proprietate care depăşeşte orice altă casă din zonă ca valoare, dimensiune, lux. Cine s-o cumpere şi cu cât?”, s-a plâns atunci celebrul rapper. A reuşit s-o vândă după 12 ani şi cu o reducere de 84% din preţul cerut iniţial.

Foto - Shutterstock, Douglas Elliman Real Estate



Recente

shutterstock 1442475113 jpg
5 nicole kidman shutterstock 1038854833 jpg jpeg
3 zodii ai caror nativi isi gasesc scopul in viata pe 22 octombrie  Sursa foto shutterstock 2325199857 jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Eva Mendes  sursa   Shutterstock jpg
422084653 967484971406469 662969920043316211 n jpg
shutterstock 475653883 jpg
Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg