FOTO: Staruri care au apărut la televizor, înainte să devină faimoase. Nimeni nu ştia că aceşti puşti urmau să aibă milioane de dolari în cont!

1 leo di caprio jpg jpeg

Chiar şi cele mai mari staruri au pornit de undeva, iar pentru multe dintre vedete, acel „undeva‟ înseamnă televiziune. Înainte să devină faimoase pentru rolurile lor din distribuţii importante, aceste figuri celebre şi-au făcut debutul în serialele TV, fără ca nimeni să îşi imagineze cât de mult succes vor avea, în timp.

Nu puţini cred că televiziunea poate fi o pistă de lansare, însă această credinţă nu s-a aplicat şi în cazul acestor celebrităţi, care nu s-au îmbogăţit şi nici nu s-au remarcat după apariţiile lor. Dacă ai urmărit şi tu unele show-uri cunoscute sau unele filme de succes, fără să le remarci, noi îţi reamintim că şi ele au făcut parte din producţii bine cotate în cetatea filmului. Unele dintre ele aveau roluri extrem de scurte şi apăreau pentru o fracţiune de secundă pe ecran, altele au rămas chiar şi un sezon întreg. Iată câteva dintre vedetele care au apărut de mici în producţii TV, fără ca nimeni să prezică faptul că succesul şi milioanele urmau să „le bată la uşă‟!

Jessica Alba

Lansat în anul 1994, serialul american de televiziune, „The Secret World of Alex Mack‟  a fost o „bijuterie‟ a anilor 90, fiind printre primele seriale lansate în America, de un aşa succes. În acest serial şi-a făcut debutul Jessica Alba, intrepretând-o pe „Jessica‟ , iubita lui Alex Green. Pe atunci, Jessica era o tânără brunetă, cu părul scurt. Aceasta a apărut în trei episoade ale serialului.

Leighton Meester

stanga
dreapta
4 jessica alba jpg jpeg
5 leighton meester jpg jpeg
2 mila kunis jpg jpeg
3 ryan gosling jpg jpeg
6 leonardo di caprio jpg jpeg
2 macheta cpf 16 jpg jpeg

Este greu să ţi-o imaginezi pe Leighton Messter interpretând alt rol înafară de Blair Waldorf, dar cu mulţi ani înainte de a prinde rolul din Gossip Girl, actriţa a apărut într-un serial de televiziune cu totul diferit, numit „7thHeaven‟. În serialul cu pricina, Leighton Meester a interpretat-o pe Kendall, o fată cu deprinderi răutăcioase. Actriţa a apărut în două părţi a celui de-al optulea sezon al serialului.

Mila Kunis

Cunoscută pentru rolul său din „Friends with Benefits‟ , Mila Kunis şi-a încercat norocul de mică în mai multe producţii, una dintre ele fiind chiar serialul de televiziune în care a apărut şi Leighton Meester, „7thHeaven‟ . Mila Kunis a jucat în două episoade din serial interpretând-o pe Ashley, o fată rea şi rebelă. Totodată, Mila a jucat şi în Baywatch, iar în două episoade diferite a atins performanţa de a interpreta două personaje diferite. Mai întâi, a fost o studentă pe nume Annie şi, un an mai târziu, a jucat-o pe Bonnie, o fată care s-a rătăcit în timp ce făcea o drumeţie.

Ryan Gosling

Ryan Gosling a încercat încă de mic să fie în centrul atenţie, acesta jucând alături de Britney Spears şi Justin Timberlake în „The Mickey Mouse Club‟  („Clubul lui Mickey Mouse‟ ). Totodată, actorul a jucat şi în producţia anilor '90 „Are You Afraid of The Dark‟ , ca Jamie Leary, al cărui frate este obsedat de moarte, şi în „Goosebumps‟ , unde l-a interpretat pe Greg.

Leonardo DiCaprio

Acum este unul dintre cei mai râvniţi actori de la Hollywood şi are o avere de peste 250 de milioane de dolari, însă puţini îşi amintesc că Leonardo (foto 1, stânga) a participat la multe emisiuni TV în copilărie. De pildă, pe când avea doar 11 ani, Leonardo a apărut în serialul TV „Growing Pains‟ , în ultimul sezon al show-ului interepretându-l pe Luk Bower, un adolescent fără adăpost, care a fost luat în grijă de familia Seaver.

Sursă foto: PinterestRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg