Iată ce numere îţi aduc noroc la bani!

1 72647 original jpg jpeg

Numerele din data ta de naştere au o anumită semnificaţie. Unele aduc noroc în dragoste, în timp ce altele indică faptul că poţi avea succes în carieră sau eşti o persoană care atrage cu uşurinţă banii.

Din punct de vedere astrologic,ziua în care eşti născut îţi influenţează personalitatea şi destinul. Dacă eşti născut în intervalul 11-31,cifra norocoasă se calculează prin însumarea celor două numere ale zilei de naştere. Spre exemplu,dacă eşti născut pe data de 24,cifra norocoasă va fi 6.

Cifra 1-pentru o carieră de succes

Dacă ai ca cifră norocoască numărul 1 înseamnă că eşti o persoană independentă,care vrea să se realizeze pe toate planurile. Acest număr semnifică faptul că ai şansa de a deveni un bun conducător. De asemenea,datorită numărului 1 eşti o persoană puternică,atât din punct de vedere fizic,cât şi psihic. Dacă vrei ca totul să iasă bine,planifică-ţi întâlnirile de afaceri şi evenimentele importante în zilele care conţin cifra 1. Succesul va fi de partea ta.

Cifra 2-aduce noroc în dragoste

Persoanele care au numărul destinului 2 sunt firi sensibile,care se remarcă prin echilibru şi corectitudine. Sociabilitatea şi aplanarea conflictelor sunt două dintre cele mai importante trăsături de caracter,motiv pentru care te descurci aproape în orice situaţie. Mai mult,cifra 2 semnifică faptul că eşti o persoană care îşi formează legături cu cei din jur destul de uşor,mai ales când vine vorba de relaţiile amoroase.

Cifra 3-îţi asigură succes în afaceri

Numărul destinului 3 caracterizează persoanele înzestrate cu creativitate în domeniile-scris,actorie,showbiz. De asemenea,cifra 3 conferă armonie,frumuseţe şi dorinţa de a-ţi manifesta talentele creatoare. Şi pentru că eşti o persoană caldă,prietenoasă şi sociabilă,reuseşti să treci peste toate obstacolele care îţi sunt scoase în cale. Succesul în afaceri îţi este asigurat,datorită talentelor tale înăscute.

Cifra 4-îţi creşte performanţa profesională

Persoana care are numărul destinului 4 este serioasă,pragmatică şi realistă. Când vine vorba de realizarea anumitor lucruri,eşti exigent atât cu propria persoană,cât şi cu cei din jur. Datorită capacităţii de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă realistă şi pragmatică,eşti un bun organizator,ceea ce indică faptul că ai putea face faţă cu brio unei funcţii de conducere.

Cifra 5-te face fericit în căsnicie

Persoanele care au numărul destinului 5 sunt firi vesele,adaptabile,cărora le place aventura,dar îşi doresc să şi progreseze. Cu o astfel de atitudine nu ai cum să dai greş,mai ales atunci când vine vorba de relaţia cu partenerul de viaţă. Ai o capacitate înnăscută de a analiza rapid situaţii complexe,iar după ce ai găsit rezolvarea,treci imediat la analizarea altor situaţii.

Cifra 6-aduce armonie în familie

Dacă te numeri printre persoanele care au ca număr norocos cifra 6 înseamnă că ai simţul responsabilităţii bine dezvoltat. De asemenea,eşti o fire generoasă,amabilă,înţeleaptă,echilibrată,care se ataşează repede de cei din jur. Mai mult,eşti un familist convins şi te dedici întru totul familiei tale.

Cifra 7-îţi aduce bani

A fi meticulos este o trăsătură de caracter a persoanelor care au numărul destinului 7.  Datorită acestui lucru nu ai cum să dai greş în ceea ce faci,deoarece lucrurile ies aşa cum ţi-ai dorit. Singura problemă ar fi aceea să nu termini la timp ceea ce ai de făcut. Cu toate astea,progresul tău pe plan profesional nu întârzie să apară,iar recompensa materială va fi pe măsură.

Cifra 8-îţi schimbă destinul

Persoana care are ca număr norocos cifra 8 este preocupată de satisfacţiile materiale. Ai toate şansele să devii independent şi puternic,rezultatul devotamentului tău fiind recompensa materială,care va fi pe măsură.  Eşti capabil să faci faţă concurenţei din lumea afacerilor sau din alt domeniu concurenţial,fără a întâmpina prea multe obstacole în drumul tău către succes.

Cifra 9-îţi asigură liniştea în dragoste

Generozitate,compasiune şi responsabilitate sunt cuvintele care te caracterizează cel mai bine. De asemenea,persoana născută sub cifra 9 este sensibilă şi pune la suflet tot ce se întâmplă în jur. Datorită firii deschise şi personalităţii puternice,legi foarte uşor relaţii de prietenie. Întrucât nu pui accent pe recompensele materiale,sufletul tău va fi recompensat cu multă iubire şi afecţiune.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg