Iată cele mai întâlnite vise şi semnificaţia lor!

1 64032 original jpg jpeg

Unele vise rămân cu tine mult timp după ce te-ai trezit şi îţi ridică semne de întrebare. Vrei să ştii dacă urmează să se întâmple ceva rău sau dacă visul tău reprezintă doar o parte a subconştientului tău? Iată ce înseamnă o parte din visele tale cele mai frecvente!

Elementedefecte sau pierdute:telefonul care nu merge,maşina se strică,sau nu-l găseşti pe soţul tău.

Astfel de vise te alertează cu privire la numite domenii din viaţa ta,care au nevoie de extra grijă şi atenţie. Este posibil să trebuiască să iei o pauză pentru a putea acorda atenţia necesară acelui „domeniu”. De exemplu,dacă visezi că telefonul nu funcţionează,observă cum stai la capitolul „comunicare cu alţii”. Eşti sigură că faci tot ce poţi pentru a transmite ceea ce simţi şi gândeşti,celor din jur? Dacă nu,acţionează în consecinţă.

Bani:ai primit un cadou neaşteptat sau ţi-ai pierdut economiile

Banii apăruţi în vise simbolizează ceea ce consideri tu că are valoare sau găseşti important în viaţă. Dacă în vis ai primit brusc o sumă de bani,acest lucru poate indica faptul că te afli într-un moment al vieţii tale când valorile devin un subiect foarte clar pentru tine. Dacă pierzi bani,este posibil ca în viaţa reală să nu ştii care îţi mai este sensul în viaţă. Încearcă să vezi ce a fost important pentru tine în trecut,pentru a vedea dacă valorile s-au schimbat sau modificat în timp. 

Te afli(din nou) în clasă sau ai picat un test

Acest vis indică faptul că există o provocare în viaţa ta şi te temi să nu dai greş. De asemenea,poate însemna că simţi un oarecare regres sau că nu te simţi pregătit pentru noile tale atribuţii. Te simţi,de asemenea,judecat sau testat de către o autoritate (şef/superior).

Tusau un apropiat este bolnav sau pe moarte

Se poate să urmeze o perioadă cu multe şi majore schimbări,atunci când unele părţi din viaţa ta sunt pe punctul să dispară (în vis). Acest vis te ajută să experimentezi sentimentul de pierdere,pe care-l poţi avea în viaţa reală,atunci când vine vorba de relaţii,persoane,situaţii. Te schimbi şi evoluezi! Foarte rar acest gen de vise chiar prognozează o moarte reală sau o boală,însă dacă eşti mai sperioasă din fire,poţi merge şi l adoctor pentru un control de rutină.

Eşti urmărită

Dacă te simţi urmărită în vis,poate indica faptul că ai o mulţime de responsabilităţi cu care îţi este greu să ţii pasul. Acest vis este adesea cunoscut ca visul-stres,şi indică că ai mare nevoie de o pauză şi de relaxare.

Dinţi:ai o dantură frumoasă,curată,sau dimpotrivă,ţi se rup dinţii şi se formează carii

Dinţi reprezintă timp,stabilitate şi maturitate. Stadiul în care se află dinţii tăi în vis,îţi va oferi indicii importante cu privire la relaţia şi sentimentele tale faţă de aceste teme importante de viaţă.

Nuditate

Visele în care tu sau altcineva apare nud se referă la sentimentul de a fi expusă sau vulnerabilă în viaţa ta reală. Poate că în prezent,treci printr-o experienţă mai delicată şi toată lumea pare să ştie despre problemele tale,iar acest lucru te deranjează,din lipsa intimităţii sau a spaţiului privat.  

Cazi,zbori sau te scufunzi

Schimbarea direcţiei,fie că spre sus sau spre jos într-un vis,indică unde se află conştientizarea ta,ca nivel,în viaţa reală. Visele în care cazi sau te înneci simbolizează momentul în care eşti mai atentă la subconştientul tău şi la cele mai profunde gânduri,sentimente şi amintiri. Visele în care zbori indică faptul că te afli în plină explorare a minţii conştiente sau că te conectezi la tărâmul spiritelor,îngerilor şi al altor fiinţe energetice.

Apă

Apărută în vis,este semn că o anumită situaţie emoţională sau experienţă are importanţă în viaţa ta. Acum este un moment prielnic să acorzi atenţie deosebită sentimentelor tale,imaginaţiei,viselor şi fanteziilor. Condiţia sau felul în care apa arată îţi va da indicii cu privire la natura exactă a experienţei tale. Uraganele şi furtunile pot indica situaţii emoţionale provocatoare,şi pe partea opusă,undele blânde şi lacurile indică o stare mai calmă şi mai liniştită emoţional sau chiar o dragoste/conexiune romantică.

Ai pierdut vaporul,avionul,autobuzul

Aceste mijloace de transport simbolizează capacitatea de a te deplasa şi de a acţiona în lume. Ele reprezintă voinţa noastră,dorinţa,şi îndemânarea necesare pentru a ne transforma visele şi aşteptările în realitate. Când unul dintre aceste vehicule lipseşte sau tu îl pierzi,înseamnă că îţi este greu să găseşti motivaţie pentru a acţiona şi face lucruri. Trebuie să te reconectezi cu lucrurile care te motivează creativ.Recente

Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg