Melodie The Beatles trimisă în spaţiu? Ringo Starr ne dezvăluie preferata sa

3 the beatles 2 jpg jpeg

În 2004, revista Rolling Stone clasa formaţia britanică pe primul loc în lista celor mai mari 100 de artişti ai tuturor timpurilor, care au influenţat muzica rock a numeroase alte formaţii sau muzicieni internaţionali.

Astfel, una dintre cele mai de succes trupe din istoria muzicii – cu nu mai puţin de 1,1 miliarde de discuri vândute pe toată planeta – este cât se poate de îndreptăţită să fie aleasă pentru a fi reprezentantul nostru, al oamenilor din întreaga lume, în spaţiu.    

La 81 de ani, Ringo Starr nu dă semne de retragere din activitate sau măcar de încetinire a ritmului alert în care munceşte. Fostul baterist al legendarei trupe The Beatles a scos un nou album, Change the World, şi pregăteşte un documentar despre realizarea ultimului album al formaţiei, Let It Be. Cu această ocazie, superstarul muzical a făcut şi o dezvăluire interesantă.

stanga
dreapta
2 the beatles jpg jpeg
2 the beatles 1 jpg jpeg
3 the beatles 2 jpg jpeg

În timpul unei discuţii cu gazda emisiunii Today, Karl Stefanovic, despre cele mai recente realizări ale starului rock, Starr a dezvăluit ce hit The Beatles ar trimite în spaţiu. „Dacă ar fi să trimiţi în stratosferă, cu o rachetă de-ale lui Elon Musk, una dintre melodiile voastre, care ar fi aceea?”, a fost întrebat fostul membru al uneia dintre cele mai mari trupe din istoria muzicii.

Încurcat cumva de întrebare, Ringo a asta puţin pe gânduri, după care a răspuns: „Sunt atât de multe!... «Here Comes the Sun» mi s-ar părea cea mai potrivită”. După ce a făcut asemenea dezvăluire, Starr a vorbit puţin despre documetarul sus amintit, regizat de Peter Jackson.

„Este un documentar de două ore... Patru tipi într-o cameră, multe suişuri şi coborâşuri, multă bucurie... Am găsit 56 de ore de filmare nefolosite până acum. Ce-mi aduc eu aminte e că aveam momente deloc plăcute, după care ne bucuram de tot şi toate, râdeam împreună şi făceam muzică grozavă”, a conchis vedeta.

Albumul Change the World, al lui Ringo Starr, este deja lansat, iar documentarul The Beatles: Get Back va fi difuzat în noiembrie pe Disney Plus.

Foto - Instagram The Beatles, Instagram Ringo StarrRecente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg