Numărul casei îţi poartă noroc? Adună cifrele care alcătuiesc adresa şi vei avea o surpriză

1 casa cu numar 1068354929 jpg jpeg

Dacă ţi s-ar spune că numărul imobilului în care locuieşti ar putea avea efecte asupra fluxurilor pozitive care gravitează în jur? Un simplu calcul de numerologie te face să descoperi energiile casei – de care te bucuri şi tu.

Pentru a cunoaşte cifra care guvernează casa ori apartamentul în care stai, trebuie să aduni cifrele care alcătuiesc numărul tău de adresă, până ce obţii o singură valoare.

De exemplu, dacă locuieşti pe strada Speranţei, numărul 11, aduni 1 cu 1 şi obţii 2. Aceasta este cifra care guvernează casa – şi ei îi corespunde un anumit tip de energii, după cum vei citi mai jos. Dacă stai la numărul 123, aduni 1 cu 2 şi cu 3 şi obţii 6. Dacă stai, însă, la 11 A, trebuie să ştii că şi literelor le corespund anumite valori numerice: A, J, S = 1; B, K, T = 2; C, L, U = 3; D, M, V = 4; E, N, W = 5; F, O, X = 6; G, P, Y = 7; H, Q, Z = 8; I, R = 9. Deci, 11 A înseamnă 1 + 1 + 1 = 3.

Casa corespunătoare cifrei 1: independenţă şi ambiţie

stanga
dreapta
3 cpf promo de numar 128x89ok jpg jpeg

Dacă eşti o persoană solitară, care visează la o carieră de succes, dar care are nevoie şi de libertate, locuieşti probabil într-o casă cu numărul 1. Energia acestui număr echivalează cu inovaţie, ambiţie, individualitate, spirit de conducător şi independenţă. Într-un astfel de loc, rişti totuşi să întâmpini dificultăţi în a găsi un partener de viaţă.

Casa 2: cuibul dragostei

În acest loc, şansele să clădeşti o relaţie solidă şi armonioasă, în dragoste sau în prietenie sunt mari. Este însă şi locul în care te simţi atât de bine, că uneori ai chef să te desprinzi de restul lumii. Dacă locuieşti singură în casa cu numărul 2, totuşi, vei resimţi tristeţe la ideea că nu poţi împărtăşi cuibul tău ideal cu oameni dragi.

Casa 3: caruselul veseliei

Casa ta e cea a bucuriei, a veseliei, a creaţiei şi a comunicării. În ea, simţi permanent nevoia de a socializa şi de a te exprima. Este locul ideal pentru a fonda o familie, dar şi cel care te inspiră să organizezi o mulţime de activităţi şi de întâlniri care, atenţie, îţi seacă bugetul.

Casa 4: fortăreaţa sigură

Domiciliul tău e locul unde te simţi în siguranţă, apărată, impulsionată să începi şi să termini proiecte pe care le amâni de multă vreme. Este locul în care te poţi organiza şi ale cărui vibraţii îţi dau putere. Aici îţi poţi mări familia, poţi adopta un animal de companie, aici te încarci cu energie bună, fără grabă.

Casa 5: ringul de dans

La tine acasă, uiţi de responsabilităţi şi poţi, în fine, să te dai în stambă! Poţi organiza, după voia inimii, petreceri şi aventuri nebune. Este locul în care totul pare posibil. Îţi inspiră cele mai nebuneşti idei şi îţi alungă temerile. E totuşi un loc de tranziţie, în care nu poţi sta la infinit.

Casa 6: pepiniera de frumos

E locul plin de căldură şi de dragoste, care te va inspira să-ţi clădeşti un viitor cu forţe proprii: să-ţi creezi propria afacere sau să fondezi o familie. E un loc propice şi pentru animalele de companie. Chiar dacă eşti puţin obsedată în a-i aduce permanent îmbunătăţiri, pentru a face dintr-un loc perfect unul şi mai perfect, trebuie să înveţi să te şi relaxezi mai mult.

Casa 7: calm şi introspecţie

E propice pentru linişte, calm, introspecţie, pentru visătorii care vor să-şi urmeze visurile. E bună pentru cei care vor să se autoanalizeze şi să-şi aprofundeze propria viziune despre viaţă. Spiritualitatea emanată de acest loc te ajută să-ţi asculţi intuiţia şi să te cunoşti mai bine.

Casa 8: sunetul arginţilor

Dacă îţi place să atragi toate privirile, dacă eşti persoana care, prin atitudinea ei, întoarce capetele, trăieşti probabil în casa cu numărul 8. Abundenţa, autoritatea, controlul şi puterea de a finaliza proiecte grandioase formează ambianţa locului, al cărui decor aminteşte de vitrinele magazinelor de lux. Este ideal pentru a începe o afacere prosperă, de la domiciliu.

3 cpf promo de numar 128x89ok jpg jpeg

Casa 9: acţiuni umanitare

Este locul în care ai chef să schimbi lumea, să repari nedreptăţile. Energia emanată aduce creativitate şi pozitivism, dar şi aplecare spre scopurile profunde ale vieţii. Dragostea, compasiunea şi bunăstarea sunt valorile de bază între aceşti pereţi. Este, probabil, cartierul general al marilor proiecte care vor, dacă nu să salveze omenirea, măcar să ajute o parte din ea.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg