Numărul casei îţi poartă noroc? Adună cifrele care alcătuiesc adresa şi vei avea o surpriză

1 casa cu numar 1068354929 jpg jpeg

Dacă ţi s-ar spune că numărul imobilului în care locuieşti ar putea avea efecte asupra fluxurilor pozitive care gravitează în jur? Un simplu calcul de numerologie te face să descoperi energiile casei – de care te bucuri şi tu.

Pentru a cunoaşte cifra care guvernează casa ori apartamentul în care stai, trebuie să aduni cifrele care alcătuiesc numărul tău de adresă, până ce obţii o singură valoare.

De exemplu, dacă locuieşti pe strada Speranţei, numărul 11, aduni 1 cu 1 şi obţii 2. Aceasta este cifra care guvernează casa – şi ei îi corespunde un anumit tip de energii, după cum vei citi mai jos. Dacă stai la numărul 123, aduni 1 cu 2 şi cu 3 şi obţii 6. Dacă stai, însă, la 11 A, trebuie să ştii că şi literelor le corespund anumite valori numerice: A, J, S = 1; B, K, T = 2; C, L, U = 3; D, M, V = 4; E, N, W = 5; F, O, X = 6; G, P, Y = 7; H, Q, Z = 8; I, R = 9. Deci, 11 A înseamnă 1 + 1 + 1 = 3.

Casa corespunătoare cifrei 1: independenţă şi ambiţie

Dacă eşti o persoană solitară, care visează la o carieră de succes, dar care are nevoie şi de libertate, locuieşti probabil într-o casă cu numărul 1. Energia acestui număr echivalează cu inovaţie, ambiţie, individualitate, spirit de conducător şi independenţă. Într-un astfel de loc, rişti totuşi să întâmpini dificultăţi în a găsi un partener de viaţă.

Casa 2: cuibul dragostei

În acest loc, şansele să clădeşti o relaţie solidă şi armonioasă, în dragoste sau în prietenie sunt mari. Este însă şi locul în care te simţi atât de bine, că uneori ai chef să te desprinzi de restul lumii. Dacă locuieşti singură în casa cu numărul 2, totuşi, vei resimţi tristeţe la ideea că nu poţi împărtăşi cuibul tău ideal cu oameni dragi.

Casa 3: caruselul veseliei

Casa ta e cea a bucuriei, a veseliei, a creaţiei şi a comunicării. În ea, simţi permanent nevoia de a socializa şi de a te exprima. Este locul ideal pentru a fonda o familie, dar şi cel care te inspiră să organizezi o mulţime de activităţi şi de întâlniri care, atenţie, îţi seacă bugetul.

Casa 4: fortăreaţa sigură

Domiciliul tău e locul unde te simţi în siguranţă, apărată, impulsionată să începi şi să termini proiecte pe care le amâni de multă vreme. Este locul în care te poţi organiza şi ale cărui vibraţii îţi dau putere. Aici îţi poţi mări familia, poţi adopta un animal de companie, aici te încarci cu energie bună, fără grabă.

Casa 5: ringul de dans

La tine acasă, uiţi de responsabilităţi şi poţi, în fine, să te dai în stambă! Poţi organiza, după voia inimii, petreceri şi aventuri nebune. Este locul în care totul pare posibil. Îţi inspiră cele mai nebuneşti idei şi îţi alungă temerile. E totuşi un loc de tranziţie, în care nu poţi sta la infinit.

Casa 6: pepiniera de frumos

E locul plin de căldură şi de dragoste, care te va inspira să-ţi clădeşti un viitor cu forţe proprii: să-ţi creezi propria afacere sau să fondezi o familie. E un loc propice şi pentru animalele de companie. Chiar dacă eşti puţin obsedată în a-i aduce permanent îmbunătăţiri, pentru a face dintr-un loc perfect unul şi mai perfect, trebuie să înveţi să te şi relaxezi mai mult.

Casa 7: calm şi introspecţie

E propice pentru linişte, calm, introspecţie, pentru visătorii care vor să-şi urmeze visurile. E bună pentru cei care vor să se autoanalizeze şi să-şi aprofundeze propria viziune despre viaţă. Spiritualitatea emanată de acest loc te ajută să-ţi asculţi intuiţia şi să te cunoşti mai bine.

Casa 8: sunetul arginţilor

Dacă îţi place să atragi toate privirile, dacă eşti persoana care, prin atitudinea ei, întoarce capetele, trăieşti probabil în casa cu numărul 8. Abundenţa, autoritatea, controlul şi puterea de a finaliza proiecte grandioase formează ambianţa locului, al cărui decor aminteşte de vitrinele magazinelor de lux. Este ideal pentru a începe o afacere prosperă, de la domiciliu.

3 cpf promo de numar 128x89ok jpg jpeg

Casa 9: acţiuni umanitare

Este locul în care ai chef să schimbi lumea, să repari nedreptăţile. Energia emanată aduce creativitate şi pozitivism, dar şi aplecare spre scopurile profunde ale vieţii. Dragostea, compasiunea şi bunăstarea sunt valorile de bază între aceşti pereţi. Este, probabil, cartierul general al marilor proiecte care vor, dacă nu să salveze omenirea, măcar să ajute o parte din ea.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg