Obiceiuri nepoliticoase la cumpărături. Nu le mai face, dacă vrei să stai departe de conflicte!

2 shutterstock 1220942992 jpg jpeg

Mulţi oameni adoră să meargă la cumpărături, alţii nu sunt deloc încântaţi atunci când trebuie să ajungă într-un supermarket. Aglomeraţie, agitaţie, multe magazine şi multe alegeri de făcut, toţi aceşti factori influenţează starea noastră de spirit. Iată ce ar trebui să faci, atunci când te afli într-un magazin alimentar, pentru a evita conflictele cu cei din jur!

Mersul la cumpărături este o activitate pe care trebuie să o facem cu toţii, aparent, în acelaşi timp. Magazinele sunt pline ochi în weekend sau după programul de lucru. Pentru femei, această activitate poate fi relaxantă, în schimb, mulţi bărbaţi devin nerăbdători atunci când trebuie să alerge prin tot magazinul după un produs. Specialiştii au descoperit care sunt cele mai nepoliticoase lucruri pe care nu ar trebui să le faci, atunci când mergi la cumpărături, chiar dacă nu agreezi această activitate.

Evită să îţi laşi coşul în parcare

Este enervant pentru oricine încearcă să găsească un loc de parcare să găsească în calea sa un cărucior de cumpărături abandonat. Poate fi de-a dreptul periculos, deoarece coşurile de cumpărături rătăcite pot zgâria maşinile şi pot răni pietonii. Din această cauză, te poţi enerva chiar din primele momente în care ai ajuns în parcarea magazinului. Aminteşte-ţi că nu e tocmai plăcut să ţi se întâmple acest lucru şi alege să îţi laşi şi tu, la rândul tău, coşul de cumpărături în locul special amenajat.

Răbdarea celor din jur este limitată

Te gândeşti să faci câteva cumpărături în timp ce te afli la coada de la casa de marcat? Nu ar fi o idee foarte bună. S-ar putea să îi enervezi pe cei care aşteaptă în spatele tău. Studiile arată că este cel mai enervant obicei din supermarket. După câteva ore de alergat prin magazin, oamenii sunt deja obosiţi când ajung la casa de marcat. Nu mai sunt dispuşi să fie calmi atunci când cei din faţa lor se întorc pentru câteva cumpărături. Evită să faci acest lucru! Este de preferat să ai o listă de cumpărături şi să te asiguri că ai cumpărat tot ce ţi-ai dorit, înainte să ajungi la casă.

Orice produs are locul lui

Ai venit la magazin pentru o cutie de lapte, dar te răzândeşti pe parcurs? Este indicat să o pui înapoi de unde ai luat-o. Nu ar fi prea plăcut să o laşi în altă parte. 97% dintre cumpărători vor crede că eşti o persoană nepoliticoasă, să nu mai vorbim de angajaţii magazinului care se frustrează de fiecare dată când trebuie să adune produsele rătăcite de pe diverse rafturi.

Păstrează distanţa socială

Nu este o noutate faptul că mulţi cumpărători urăsc să li se invadeze spaţiul personal. Imaginează-ţi că dintr-o dată cineva se înghesuie şi sare peste tine ca să ajungă la produsul pe care şi tu şi l-ai dorit. Este important, mai ales în această perioadă de pandemie să păstrezi o distanţă adecvată între tine şi persoanele din faţa ta.

Ţine-ţi aproape coşul de cumpărături

Potrivit unui studiu, 9 din 10 cumpărători consideră că lăsatul coşului în mijlocul culoarului din supermarket este cel mai nepoliticos lucru. 90% dintre oamenii aflaţi în magazin sunt de-a dreptul revoltaţi atunci când cineva le blochează traficul pe culoar. Încearcă să îţi ţii aproape coşul de cumpărături pentru a evita viitoare posibile conflicte din magazin.

Supraveghează-ţi atent copilul

Fiecare părinte trebuie să fie atent la comportamentul copilului său. Studiile arată că 92% dintre cumpărători nu doresc să fie martori la comportamentul greşit al copilului tău. Nu este prea plăcut să vezi copii alergând prin tot magazinul, care ating şi deranjează tot felul de lucruri. Asigură-te că eşti aproape de cel mic şi nu se lasă cu „pagube‟ prin magazin. Este benefic atât pentru siguranţa copilului tău, cât şi pentru cei din jur.

Nu îţi lăsa coşul de cumpărături pe jos

Acest lucru este mai periculos decât dacă ţi-ai lăsa căruciorul de cumpărături în parcare. Dacă îţi laşi coşul din mână prin supermarket este o mişcare foarte nepolitioasă. Ceilalţi clienţi se pot încurca de el, iar tu poţi avea anumite neplăceri. Aminteşte-ţi că pe jos sunt mulţi microbi. Nu ar fi prea frumos să te „împrieteneşti‟ cu ei, mai ales în această perioadă.

Sursă foto: ShutterstockRecente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg