Sănătatea ta, în funcţie de ziua de naştere

1 72647 original jpg jpeg

Din punct de vedere numerologic, putem afla mai multe despre starea noastră de sănătate. Află în funcţie de ziua ta de naştere cât de sănătos eşti şi cum poţi trece mai uşor peste momentele în care eşti doborât la pat.

Numărul 1

Planeta asociată numărului 1 este Soarele,care guvernează capul,inima,arterele,ochii,spatele şi coloana vertebrală. Dacă eşti născut în ziua de 1,10,19 sau 28,dispui de o gândire optimistă,care te ajută să te menţii sănătos. Ai o rezistenţă fizică bună care îţi permite să bei şi să fumezi,fără ca organismul tău să fie afectat prea mult. Însă,atunci când eşti doborât de o boală serioasă,ea se instalează foarte repede,motiv pentru care organismul tău trebuie să fie gata de luptă. Aşadar,exerciţiile fizice şi alimentaţia sănătoasă au un rol important în întărirea sistemului imunitar. De asemenea,ai în vedere şi momentele stresante,întrucât pot duce la slăbirea organismului.

Numărul 2

Planeta asociată numărului 2 este Luna,care guvernează fluidele,pieptul,stomacul,sânii şi uterul. Aşadar,dacă eşti născut  în ziua de 2,11,20 sau 29,poţi avea probleme la nivelul sistemului digestiv şi al intestinului. Constipaţia şi indigestia se numără printre cele mai comune afecţiuni ale persoanelor care au ca număr de bază cifra 2. De asemenea,eşti predispus şi la colici,diaree,hemoroizi,reumatism,anemie,tuse,răceală,diabet şi astm. Pentru a te menţine sănătos este indicat să eviţi locurile întunecate,friguroase şi murdare.

Numărul 3

Planeta asociată numărului 3 este Jupiter,care guvernează ficatul,bila,grăsimile,circulaţia arterială şi vezica biliară. Persoanele născute în ziua de 3,12,21 sau 30 au un mare atu:organismul lor are o mare putere de vindecare şi regenerare.  Cu toate acestea,anumite afecţiuni îşi pot face apariţia:migrene,diabet,gută,tulburări de circulaţie,obezitate şi infarct. Însă,toate aceste boli pot fi prevenite printr-o dietă sănătoasă şi exerciţii fizice. Este recomandat să eviţi mâncărurile grase şi carnea şi să consumi mai des legume cu frunze verzi şi fructe.

Numărul 4

Planeta asociată numărului 4 este Marte,care guvernează muşchii,sângele,organele sexuale masculine,capul şi nasul. Dacă eşti născut în ziua de 4,13,22 sau 31,organismul tău dispune de o mare vitalitate,forţă fizică şi rezistenţă la oboseală. Însă,din când în când poţi avea de suferit din cauza anumitor afecţiuni,precum hemoroizi,constipaţie,răceli,tumori şi afecţiuni ale tractului digestiv. De asemenea,acordă atenţiei ficatului,întrucât poate fi afectat din cauza consumului de alcool şi mâncăruri grase. Mai mult,numărul 4 atrage de la sine riscul de accidente,însă recuperările au loc repede.

Numărul 5

Planeta asociată numărului 5 este Mercur,care guvernează sistemul nervos,aparatul respirator,vasele capilare,braţele,mâinile şi umerii. Persoanele născute în ziua de 5,14 sau 23 sunt expuse cel mai frecvent la afecţiuni,precum diabet,tumori ale capului sau nasului,tuse,răguşeală,gută şi vârtejuri. De asemenea,sistemul nervos este cea mai sensibilă zonă pentru acest număr. Din această cauză,te enervezi destul de uşor,iar în plan fizic,efectele nervozităţii se manifestă prin oboseală extremă,depresie fizică şi mentală. Pentru te menţine în formă,ai grijă la alimentele şi băuturile pe care le consumi.

Numărul 6

Planeta asociată numărului 6 este Venus,care guvernează gâtul,laringele,esofagul,rinichii,unghiile,pielea şi organele genitale feminine. Dacă eşti născut în ziua de 6,15 sau 24,te poţi mândri cu o sănătate generală bună. Totuşi,ţine cont de faptul că zona cea mai predispusă la afecţiuni este abdomenul inferior,mai exact aparatul genital şi sistemul urinar. De asemenea,poţi suferi din cauza unor afecţiuni comune legate de plămâni,inimă,gât,nas şi cap. Însă,o dietă sănătoasă şi exerciţiile fizice regulate pot contribui la menţinerea sănătăţii organismului.

Numărul 7

Planeta asociată numărului 7 este Neptun,care guvernează sistemul nervos,măduva spinării,sistemul limfatic şi pielea. Zilele de 7,16 sau 25 se află în strânsă legătură cu afecţiunile sistemului nervos. De asemenea,dacă eşti născut într-una din cele 3 zile,eşti predispus la o serie de boli,precum bronşită,răceală,congestie nazală,vedere slabă,amigdalită,afecţiuni ale plămânilor şi pielii. Însă,dacă alegi să trăieşti într-un mediu cât mai curat,reduci considerabil riscul de a-ţi îmbolnăvi organismul.

Numărul 8

Planeta asociată numărului 8 este Saturn,care guvernează oasele,dinţii,pielea,unghiile,părul,vezica biliară şi genunchii. Dacă eşti născut în ziua de 8,17 sau 26,eşti predispus la boli legate de stres,precum durerile de cap,de dinţi sau de spate. De asemenea,se pot declanşa şi alte boli,printre care se numără epilepsia,constipaţia,anemia,hemoroizii şi varicele. Pentru a preveni îmbolnăvirea organismului,este recomandat să eviţi fumatul,să faci exerciţii fizice şi să optezi pentru masaj şi aromaterapie,întrucât ambele sunt utile pentru calmarea corpului şi minţii.

Numărul 9

Planeta asociată numărului 9 este Uranus,care guvernează capul,nervii,arterele,gleznele şi sistemul cardiovascular. Persoanele născute în ziua de 9,18 sau 27 au de suferit din cauza schimbărilor dese de dispoziţie. De asemenea,organismul poate fi afectat din cauza unor boli precum variolă,pojar,febră,boli sexuale,probleme cu fierea şi tensiune arterială ridicată. Reducerea riscului de îmbolnăvire se află în strânsă legătură cu relaxarea corpului şi minţii. De asemenea,este indicat să se evite consumul de alimente care accentuează reacţiile emoţionale.Recente

13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg