Semnificaţia aluniţelor de pe corp. Ele îţi spun ce destin vei avea

Semnificaţia aluniţelor de pe corp jpeg

┼×tiai c─â aluni┼úele rotunde sunt considerate norocoase? De bun augur sunt ┼či cele de culoare deschis─â. Mai mult, locul ├«n care sunt pozi┼úionate spune multe despre destinul t─âu. Iat─â care e semnifica┼úia aluni┼úelor de pe corp.

Semnificaţia aluniţelor de pe corp - Frunte

O aluni┼ú─â pe partea dreapt─â a frun┼úii arat─â o fire aventuroas─â,cu un caracterputernic. ├Äi place s─â c─âl─âtoreasc─â ┼či este posibil s─â se stabileasc─â ├«ntr-o alt─â ┼úar─â. Situat─â pe partea dreapt─â,aluni┼úa este semn de inteligen┼ú─â,prosperitate,├«n timp ce aluni┼úa din mijlocul frun┼úii arat─â noroc la bani ┼či succes ├«n carier─â.

Obraz

Pe obrazul drept indic─â un mariaj fericit,dar ┼či noroc la bani. ├Än partea st├óng─â denot─â senzualitate ┼či mister. Are curaj ┼či perseveren┼ú─â.

Semnificaţia aluniţelor de pe corp - Bărbie

Este ├«ntr-adev─âr semn de mare noroc ┼či sunt unele dintre cele mai favorizate persoane ale destinului. Ob┼úin u┼čor ceea ce-┼či propun,f─âr─â s─â depun─â prea mult efort. Au parte ┼či de o s─ân─âtate de fier. Totodat─â,fiind firi prietenoase ┼či lipsite de ranchiun─â,se bucur─â de toat─â aten┼úia celor din jur.

Gât

Cu sui┼čuri ┼či cobor├ó┼čuri,cu miic progrese ├«n carier─â ├«n prima parte a vie┼úii,dar care se vor ├«mbun─ât─â┼úi pe parcurs. Sunt cele care au o aluni┼ú─â pe g├ót. Foarte norocoase sunt ├«ns─â aluni┼úele de pen as,c─âci arat─â o via┼ú─â plin─â de ├«mpliniri. 

Semnificaţia aluniţelor de pe corp - Braţe

Aluni┼úa de pe bra┼úul drept arat─â o via┼ú─â de succes. E┼čti o fire romantic─â ┼či generoas─â. Realizezi tot ceea ce ┼úi-ai propus.

Pozi┼úionat pe bra┼úul st├óng,acest semn din na┼čtere arat─â c─â e┼čti o persoan─â anxioas─â ┼či c─â mereu te temi de ceva,ba s─â nu r─âm├ói f─âr─â bani,ba s─â nu fii p─âr─âsit─â. E┼čti meticuloas─â ┼či ru┼če┼čti s─â ocupi func┼úii de top.

Sâni

Femeile care au o aluni┼ú─â pe s├ónul drept vor avea parte de o s─ân─âtate de fier pe tot parcursul vie┼úii ┼či sunt predispuse spre ├«mbog─â┼úire. Sunt,de asemenea,familiste convinse.

Pozi┼úionat─â pe s├ónul st├óng,aluni┼úa poate indica o personalitate deschis─â,care se adapteaz─â u┼čor schimb─ârilor. E┼čti sincer─â,dar ├«┼úi e greu s─â-┼úi exprimi sentimentele c├ónd vine vorba de iubire.

Mai cite┼čte ┼či:

Cum recuno┼čti aluni┼úele periculoase

Semnificaţia aluniţelor de pe corp - Abdomen

E┼čti o persoan─â cu o dispozi┼úie schimb─âtoare,care este destul de greu de mul┼úumit.  Mai poate ├«nsemna ┼či faptul c─â e┼čti o persoan─â materialist─â ┼či egoist─â.

Talie

Persoane talentate ┼či inteligente,dar ┼či pu┼úin egoiste. Sunt cele care au aluni┼úe situate pe talie,├«n timp ce dac─â ai o aluni┼ú─â ├«n zona coastelor ├«nseamn─â c─â ai un sim┼ú al umorului foarte dezvoltat.

Semnificaţia aluniţelor de pe corp - Genunchi

Dac─â este situat─â pe genunchiul drept,├«nseamn─â c─â va fi o mam─âdevotat─â. Se va dedica foarte mult familiei.  O persoan─â care ac┼úioneaz─â sub impulsul momentului,care ia decizii radical,care mai apoi le poate regret este posesoarea unei aluni┼úe pe genunchiul st├óng.

Glezn─â

Dac─â ai o aluni┼ú─â pe glezn─â,├«nseamn─â c─â e┼čti o persoan─â delicat─â,sensibil─â. Totodat─â,├«nseamn─â c─â e┼čti plin─â de energie,de optimism ┼či c─â ┼čtii s─â dep─â┼če┼čti necazurile vie┼úii.

Nu te la┼či dobor├ót─â cu una cu dou─â,mai ales c─â e┼čti ┼či o persoan─â independent─â ┼či foarte muncitoare,c─âreia nu-I place s─â depind─â de cineva.Recente

muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de mod─â Coco Chanel a ├«ncetat din via╚Ť─â ├«n 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg