Semnificaţiile bune ale viselor întunecate

1 49917 original jpg jpeg

Nici nu ai apucat să pui geană pe geană că te-ai şi trezit înspăimântată dintr-un vis cutremurător? Ei bine, nu ai de ce să te sperii. Uneori, visele întunecate sunt aducătoare de noroc şi-ţi pot anunţa lucruri bune care ţi se vor întâmpla.

Lumina se stinge,corpul se relaxează şi se lasă cufundat în patul moale,iar mintea este purtată spre o lume diferită de cea reală.

Dar când ţi-e somnul mai dulce,vise întunecate te tulbură şi,fără să vrei,începi să te gândeşti ce este mai rău. Cu toate acestea,e posibil să ai o zi minunată şi plină de surprize.

Dacă visezi urât despre relaţia de cuplu...

... nu trebuie să te impacientezi. La acest capitol,visele întunecate sunt fruntaşe în a-ţi prevesti de bine. Astfel,dacă visezi că nu te mai înţelegi cu partenerul tău şi că ajungeţi să divorţaţi,înseamnă că poţi să te bazezi pe sprijinul persoanei de lângă tine şi că vă merge bine împreună.

Dacă visezi certuri şi neînţelegeri cu soţul,acestea se „traduc” în realitate prin promovare pe scara socială şi printr-un câştig mare de bani.

Dacă pe timpul nopţii visezi că persoana iubită te înşală şi că nu poţi să te împaci cu acest gând,este probabil să ai o bucurie mare în curând.

În caz contrar,când tu eşti cea care comiţi adulter,este un semn că se apropie o petrecere sau un eveniment special,la care te vei distra de minune. Coşmarurile cu amante sau cu soacre anunţă o căsătorie sau un botez mult aşteptat.

Dacă ai probleme cu banii în vis...

... ar fi cazul să te apuci de făcut cumpărături. Nu de alta,dar cu cât vei cheltui mai mult,cu atât vei avea mai mulţi bani. Când te visezi fără nicio leţcaie în buzunar,înseamnă că vei avea parte de prosperitate şi de bunăstare financiară.

Dacă în vis pierzi bani sau îi dai pe haine,atunci este posibil să primeşti vreo moştenire ori să ai ultimul cuvânt într-o dispută. Este bine să visezi că împrumuţi bani,pentru că înseamnă că vei fi calmă şi mulţumită de tine în următoarea perioadă.

Ai fost jefuită? Începe să investeşti într-o afacere şi vei avea parte de profit mare. Dacă tu eşti cea care fură,atunci fii sigură că o să ai o căsnicie lungă şi fericită.

Dacă visezi că eşti bolnavă...

... poţi să mai amâni vizita la medic. Visele care descriu boli şi lucruri ce ţin de domeniul medical sunt aducătoare de veşti bune şi pline de speranţă. Oricât de respingător ţi s-ar părea să te vezi cu sânge pe mâini în timpul somnului,este bine să ştii că acest lucru este de bun augur.

Înseamnă că te vei vindeca de o boală gravă şi că orice vei semna,fie el act sau un bilet la loto,îţi va aduce mare câştig. Dacă te visezi chirurg sau asistentă medicală,atunci ai idealuri care se vor concretiza pe viitor.

Dinţii stricaţi din vis arată că ai prieteni buni,durerea de cap înseamnă sfârşitul părerilor de rău,iar bolile de gât aduc succes în afaceri. Dacă te visezi pe patul de moarte,înseamnă că o să ai un noroc nesperat în dragoste,iar cei dragi or să-ţi fie mereu aproape.

Dacă visezi că ai probleme la serviciu...

... îţi mai trebuie un strop de noroc şi vei avea o carieră strălucită. Dacă visezi că te cerţi cu un coleg de serviciu,înseamnă că ai încredere în tine şi că vei avea sorţi de izbândă la un proiect dificil.

Scenele neplăcute cu şeful îţi vor aduce o promovare,iar un proiect pe care nu l-ai dat la timp este semn că în realitate vei fi lăudată pentru eficienţa de care dai dovadă.

Când ţi se întâmplă în vis o nedreptate la locul de muncă,vei scăpa de necazurile pe care le ai în viaţa de zi cu zi şi vei avea sorţi de izbândă să îţi aranjezi casa după placul tău.

Ştiai că...

... dacă visezi că ai gunoi în casă,ţi se va îndeplini o dorinţă?

... dacă visezi că eşti nefericită,vei avea parte în realitate de sprijin şi înţelegere din partea soţului?

... dacă visezi că nu te înţelegi cu copiii,este un semn că-ţi vor da motive pe viitor să fii mândră de ei?Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg