Trei fraţi care au vrut să se transforme în Spiderman au fost muşcaţi de un păianjen Văduvă neagră

1 spiderman jpg jpeg

Trei fraţi în vârstă de 8, 10 respectiv 12 ani au fost muşcaţi de unul dintre cei mai periculoşi păianjeni din lume, în încercarea de a deveni supereroul pe care îl vedeau în filme.

La mijlocul lunii mai, pe o pajişte din Chayanta, Bolivia, cei trei fraţi se aflau cu turma de oi la păscut. Adesea, în copilărie, deciziile pe care le luăm nu sunt cele mai inspirate, iar cei trei, acţionând sub impuls şi visând să devină celebrul erou din filme, Spiderman, au enervat păianjenul cu un băţ, până au fost muşcaţi rând pe rând.

Văduva neagră nu este doar un păianjen mult mai mare decât cel pe care îl vedem în casă sau pe plante, ci are de 15 ori mai mult venin, nu atacă niciodată din senin, ci doar pentru a se proteja.

2 spider 1 n jpg jpeg

Visul lor de a deveni precum Peter Parker, alias Spiderman, s-a transformat într-un coşmar, ajungând la spital cu dureri îngrozitoare, crampe musculare şi abdominale şi cu un ritm cardiac crescut. Mama lor a intrat în panică, iar medici au făcut tot posibilul să-i salveze, însă din cauza stării grave nu au putut fi transportaţi la un spital de copii din La Paz, capitala Boliviei. Durerile celor trei se amplificau, febra creştea, apăruse tremuratul şi transpirau abundent.

Într-un final, au reuşit să-i salveze injectându-le un ser antidot. Abia după cinci zile de tratament au fost în afara oricărui pericol.

FOTO ShutterstockRecente

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg