Trucuri Feng Shui care atrag banii

1 69828 original jpg jpeg

Spaţiul în care locuieşti poate fi împărţit în 9 zone de influenţă, ceea ce în Feng Shui se numeşte harta Ba-Ghua. Zona Sud-Est este responsabilă de bogăţie, bani, avere şi prosperitate.

Pentru a afla care zonă a casei corespunde acestui sectori,împarte spaţiul în 9 careuri egale,3 pe fiecare latură,stând cu faţa spre Nord,iar apoi cu ajutorul unei busole află care este sectorul Sud-EST. Prin îmbinarea celor 5 elemente de bază în Feng Shui,şi anume lemn,foc,pământ,apă şi metal,vei crea un mediu perfect care te va ajuta să atragi prosperitatea şi norocul financiar.Monedele chinezeşti,simbolul prosperităţiiÎn acest sector al casei ar trebui să îţi amplasezi biroul,să ţii actele de contabilitate,cecurile şi banii. De asemenea,pentru o situaţie materială în creştere,pentru câştiguri şi acumulări financiară,pentru o viaţă prosperă,este bine să pui în acest sector monede chinezeşti legate cu aţă roşie.

De asemenea,în sectorul Sud-Vest este bine să amplasezi plante şi flori,mici copăcei de apartament,bonsai,clopoţei din bambus sau imagini reprezentând copaci,plante,peisaje din natură,deoarece toate acestea sunt simboluri ale prosperităţii.

În perioadele cu probleme financiare sau în cazul în care doreşti o mărire salarială,amplifică zona cu obiecte ce reprezintă elementul apă. O mică fântănă improvizată,un acvariu cu peşti sunt câteva elemente care te vor ajuta să atragi prosperitate. Totodată,poţi opta pentru obiecte ondulate,precum valurile,sau pentru imagini acvatice (fotografii,tablouri),oglinzi,sticlă sau materiale transparente şi uşoare. În jurul obiectelor care simbolizează elementul apă trebuie aşezate doar obiecte din metal,deoarece acesta amplifică puterile primului element.

Dacă pui accentul pe bani şi prosperitate,nu încărca acest sector cu obiecte ce reprezintă elementul foc (obiecte de culoare roşie,mătase,materiale sintetice,desene cu geometrie abstractă),pentru că distrug efectele metalului,element care amplifică puterea apei.Recente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg