Zodia îţi spune cât de bolnavă eşti

1 68547 original jpg jpeg

Ştiai că există persoane predsipuse către anumite afecţiuni în funcţie de zodie? Mai mult, chiar şi modul în care reacţionează atunci când se află la medic este dictat într-o mică măsură tot de astre.

Berbec,predispoziţie la nevralgii

Migrene,nevralgii,insomnii şi leşin:sunt problemele de sănătate cu care se confruntă cel mai des nativele din zodia Berbecului.

Cum reacţionezi la boală:ai o energie excepţională,de aceea lupţi foarte bine cu boala,oricât de gravă ar fi problema. Nu prea ai obiceiul să iei în seamă durerile mici,de aceea te poţi alege cu o suferinţă cronică. Eşti genul de persoană care nu se plânge şi preferă să ascundă suferinţa,datorită spiritului tău luptător,dar şi din cauza mândriei care te caracterizează.

Factori care te îmbolnăvesc:monotonia,lipsa de provocări,problemele existenţiale,planurile neduse la bun sfârşit.

Taur,predispoziţie la afte

Afecţiuni din sfera ORL,afte şi dureri de spate,sunt afecţiunile care le dau cele mai mari bătăi de cap acestor native.

eşti recunoscută pentru încăpăţânare,fapt care te face să mergi la medic doar în ultima clipă. Şi după ce mergi la un consult,eşti foarte atentă la medicamentele pe care ţi le-a prescris medicul şi le iei doar dacă este absolut necesar. Oricum,ceri părerea mai multor medici până să te apuci de un tratament.

oboseala accentuată,cât şi alimentaţia nesănătoasă îţi pot crea neplăceri. Şi stresul îţi poate aduce unele suferinţe.

Gemeni,predispoziţie la astm

Afecţiuni ale sistemului nervos,dureri articulare,astm,tuse sunt frecvent întâlnite la nativele din Gemeni.

Gemenii sunt pacienţi dificili,pentru că vor să se facă bine imediat.  În ciuda acestui fapt,uită să-şi ia medicaţia la timp şi au tendinţa să spună că nimic nu este în neregulă cu ei,deşi nu se simt bine. Ai,totodată,tendinţa de a-ţi schimba medicul destul de des.

problemele de sănătate apar după o despărţire sau dacă ai de –a face mai mult timp cu singurătatea. Totodată,ideea de a fi restricţionată de ceva te poate stresa într-atât încât să-ţi afectze sănătatea.

Rac,predispoziţie la afecţiuni oculare

Afecţiuni ale sistemlului digestiv,oculare,cât şi intoxicaţii,cu ele se pot întâlni cel mai des femeile Rac.

Eşti foarte irascibilă şi nu suporţi pe nimeni în preajma ta. Singura persoană în care ai încredere etse medicul tău de familie,la care mergi înainte de a face investigaţii suplimentare. Atenţie,căci ai şi tendinţa să fii un pic ipohondră.

Marile schimbări,separările,problemele de familie,sunt cele care-ţi pot crea disconfort.

Leu,predispoziţie la palpitaţii

Afecţiuni ale sistemului cardio-vascular,dureri de spate şi palpitaţiile sunt cele care te pot supăra din când în când.

Preferi să stai 24 de ore la serviciu decât să mergi la doctor şi eşti un pacient dezastruos,tocmai pentru că ai o teamă patologică de doctori. Oricum,după ce intri în cabinet,îţi dispare orice teamă! Gândeşti pozitiv,ceea ce-ţi şi grăbeşte vindecarea.

când reputaţia ta suferă,hop şi boala! Aşa funcţionează o nativă din zodia Leului. La fel de riscantă este şi pierderea serviciului.

Fecioară,predispoziţie la afecţiuni renale

Colită,constipaţie,pietre la rinichi şi afecţiuni ale ficatului! Sunt probleme specifice persoanelor din zodia Fecioară.

Îţi faci controale regulate şi arareori se întâmplă ca o afecţiune să te ia prin surprindere. Eşti un pacient model,care respectă cu sfinţenie toate indicaţiile date de medic. Totodată,îţi place să fii informată depre tot ceea ce este nou în medicină,chiar dacă nu eşti bolnavă.

prea multe responsabilităţi,prea mult stres sau sensibilitatea exagerată sunt cele mai dese cauze ale problemelor tale.

Balanţă,predspoziţie la afecţiuni hormonale

Afecţiuni hormonale,colici renale,infecţii ale tractului urinar...sigur îţi sună cunoascute dacă te-ai născut sub semnul Balanţei.

Pentru tine este foarte important să fii optimistă şi să ai un psihic bun şi eşti pe jumătate vindecată. Atunci când te afli în suferinţă,nu prea-ţi place să ştie toată lumea şi preferi să mergi la mai mulţi medici,pentru un diagnotic corect. Tototadă,ai mare încredere şi în remediile homeopate.

Potrivit tabloului astral,conflictele de orice fel sau un mare şoc emoţional îţi pot şubrezi sănătatea.

Scorpion,predispoziţie la boli ale stomacului

Suferinţe ale aparatului genital şi diferite afecţiuni digestive sunt cel mai des întâlnite la nativele din Scorpion.

Atunci când mergi la medic,se întâmplă uneori să nu explici prea bine simptomele,tocmai pentru că ai o teamă înnăscută de analize,de controale,etc. Oricum,dacă ai o problemă de sănătate,eşti la extreme:ori foarte calmă,ori intri în panică şi simţi că lumea se sfârşeşte.

certuri repetate,faptul că uneori nu te exteriorizezi ori anumite pierderi (un job,pe cineva drag) te pot face mai vulnerabilă.

Săgetător,predispoziţie la fracturi

Dureri de şolduri,probleme ale nervului sciatic,fracturi,cât şi afecţiuni ale pielii sunt caracteristice acestei zodii.

Eşti optimistă şi nu te dai bătută cu una cu două atunci când boala pune stăpânire pe corpul tău. De aceea,te vindeci destul de repede,psihicul pozitiv fiind cheia succesului.

eşti o fire destul de iute,de aceea stresul provocat de faptul că nu-ţi atingi idealurile într-un timp relativ scurt îţi poate dăuna.

Capricorn,predispoziţie la carii

Osteoporoza,probleme ale scalpului,cât şi o predispoziţie către cariile dentare,acestea sunt problemele unei femei din zodia Capricornului.

te îmbolnăveşti destul de rar,dar atunci când o faci,alarmezi pe toată lumea. Mult zgomot pentru nimic,am putea spune. Paradoxal,dacă ai nevoie de spitalizare,nu-ţi palce să ceri ajutorul nimănui şi nici să fii văzută pe patul de spital. Asta pentru că urăşti să fii dependentă de ceva sau de cineva!

te fac vulnerabilă în faţa bolii despărţirile,o situaţie delicată din familie sau de la serviciu.

Vărsător,predipoziţie afecţiuni ale aparatului genital

Fracturile,probleme cu circulaţia sângelui,cât şi dureri menstruale:astfel de probleme sunt mai des întâlnite la nativele din Vărsător.

Tu când mergi la medic,trebuie să afli de ce te-ai îmbolnăvit,care sunt cauzele,iar medicul trebuie să-ţi dea o explicaţie detaliată. Descrii foarte bine simptomele,eşti cooperantă şi urmezi tratamentul ca la carte. Eşti genul de persoană care-şi face analizele de două ori pe an şi care merge la medic preventiv.

stresul şi să-ţi pierzi independenţa,aceste două lucruri te fac destul de vulnerabilă în faţa unei afecţiuni.

Peşti,predipoziţie la infecţii

Nativele acestei zodii au probleme cu sistemul imunitar şi sunt predispuse la infecţii bacteriene şi virale.

Cum reacţionezi la boală:îţi faci foarte multe investigaţii,ca să fii sigură că diagnosticul pus de medic este cel corect. Ai tendinţa să fii şi un pic ipohondră,de aceea,uneori mergi la medic şi nu suferi de nicio boală. Nu în ultimul rând,ai şi obiceul să iei medicamente fără să fi fost la un consult.

suprasolicitarea este cea care îţi dă cele mai multe bătăti de cap cu sănătatea.Recente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg