Curs gratuit de prim ajutor pediatric, oferit de SMURD

1 altfel jpg jpeg

Este foarte important ca părinţii să ştie cum să ofere primul ajutor copilului atunci când apar situaţii de urgenţă. Formatorii Fundatiei pentru S.M.U.R.D. vor susţine un curs gratuit de prim ajutor pediatric, care va avea loc pe 20 aprilie la Sun Plaza!

Acest curs de prim ajutor pediatric este primul din cadrul conceptului Sun Help care a fost gândit ca o serie de workshop-uri pe diverse teme adresate comunităţii, în care se îmbină partea teroretică cu cea practică. Se adresează persoanelor care doresc să aibă acces la informaţii utile, necesare în viaţa de zi cu zi. Astfel vor avea ocazia să participe gratuit la cursuri de prim ajutor pentru adulţi/copii/animale, cursuri de supravieţuire în caz de cataclisme naturale sau la cursuri de formare profesională.

Dacă eşti părinte trebuie să ştii cum să-i oferi primul ajutor copilului tău atunci când apar situaţii neprevăzute! Viaţa ne pune în faţa celor mai mari provocări, însă atunci când vine vorba despre sănătatea copilului tău este bine să reacţionezi prompt şi rapid. Acum ai ocazia să înveţi de la formatorii Fundatiei pentru S.M.U.R.D. cum trebuie să reacţionezi în faţa unei urgenţe, participând la cursul gratuit de prim ajutor pentru micuţi.

Cursul va aborda primul ajutor la copilul de sub 1 an (sugar) şi la copilul de peste 1 an, fiind recomandat atât părinţior cât şi femeilor însărcinate. Timp de două ore şi jumătate, formatorii Fundaţiei S.M.U.R.D. vor explica pe înţelesul tuturor noţiunile teoretice despre primul ajutor, continuând apoi cu o demonstraţie practică în care sunt implicaţi toţi cursanţii.

„Recunoaşterea rapidă a unei situaţii de urgenţă împreună cu o intervenţie adecvată a celor din jur, fac, în minutele premergătoare sosirii echipajelor de urgenţă, o reală diferenţă între viaţă şi moarte, mai ales dacă este vorba de un stop cardiac. Participă la curs, învaţă să acorzi primul ajutor de la Formatorii Fundaţiei pentru S.M.U.R.D. şi vei putea salva viaţa cuiva drag”, spune dr. Raed Arafat, secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, Şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă

Cursul de prim ajutor pentru micuţi va avea loc pe 20 aprilie începând cu ora 10:30, în Sun Plaza, la etajul 1, zona centrală. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici: https://www.sun-plaza.ro/sunhelp

Evenimentul se va întinde pe parcursul întregii zile, fiind structurat pe trei serii  de curs a câte două ore şi jumătate fiecare. Pentru fiecare serie sunt disponibile câte 50 de locuri. Fiecare curs va avea o parte teroretică şi una practică, iar la final cursanţii vor primi o diplomă de participare şi un mini-kit de prim ajutor. Pentru a sustine eforturile Fundaţiei pentru S.M.U.R.D., Sun Plaza donează Fundaţiei pentru S.M.U.R.D. un set complet de manechine de resuscitare pentru fiecare grupă de vârstă în parte.

Mai multe detalii despre curs pe Facebook  şi website.Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg