Dacă ar putea, ar da timpul înapoi! Actorii şi producătoarea serialului Friends au mari regrete

1 18401959 10154805559099576 7846956002411453380 o jpg jpeg

Actorii şi producătoarea celui mai îndrăgit serial american au un singur regret în ceea ce priveşte sitcomul "Friends" (Prietenii tăi). Ultimele evenimente care s-au petrecut în urma morţii afro-americanului George Floyd i-au pus pe gânduri.

Marta Kauffman, producătoarea sitcomului american "Friends" (Prietenii tăi) a recunoscut că "nu a făcut suficient" pentru a promova diversitatea rasială, potrivit BBC. Aceasta a fost întrebată într-un interviu dacă a ştiut de la început ceea ce şi-a dorit. 

"Aş fi vrut să fi ştiut atunci ceea ce ştiu acum. Aş fi luat decizii foarte diferite. Adică am încurajat întotdeauna diversitatea în compania noastră, dar nu am făcut suficient şi acum la tot ce pot să mă gândesc este: <<Ce aş putea să fac?>>", a mai precizat producătoarea. 

În ciuda succesului său, serialul "Friends" a fost criticat în ultimii ani pentru lipsa de diversitate, chiar şi de către membrii distribuţiei lui.

Într-un interviu la începutul acestui an, David Schwimmer - care a jucat rolul lui Ross - a povestit că poate ar fi trebuit să existe şi un prieten de culoare sau un prieten din cultura asiatică: "Am fost conştienţi de lipsa diversităţii şi am făcut campanie de ani de zile pentru a avea persoane de culoare". 

Lisa Kudrow, care a jucat Phoebe, a fost recent întrebată cum ar arăta o relansare în varianta modernă a serialului: "Ei bine, nu ar fi fost o distribuţie <<albă>>, cu siguranţă. (...) Pentru mine, totul ar trebui să fie privit ca pe o capsulă a timpului şi nu să ne concentrăm pe ceea ce am făcut greşit".

"Friends" a fost probabil una dintre cele mai populare seriale, care a funcţionat timp de 10 sezoane între 1994 şi 2004. 

Citeşte şi: Jennifer Aniston a scos la vânzare celebra fotografie în care pozează nud. Pentru ce va dona banii?

FOTO / Facebook FRIENDS (TV Show)  Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg