De ce a renunţat Mihaela Rădulescu la "Românii au talent"

2 miahela radulescu la romanii au talent jpg jpeg

Miahela Rădulescu a făcut parte din juriul "Românii au talent", de la Pro TV, timp de trei sezoane, iar retragerea ei din cadrul proiectului a surprins de toată lumea. În acest sezon, locul i-a fost luat de Mihai Petre. Acum, vedeta a dezvăluit ce a făcut-o să ia această decizie.

Mihalea Rădulescu a anunţat că se retrage din proiectul "Românii au talent" în august 2018, printr-un mesaj postat pe Facebook.

"Dragii mei, Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu.

Nu voi mai putea participa la noul sezon „Românii au talent“, strict din motive personale. Mi-am anunţat acum o săptămână colegii de muncă şi partenerii de contract şi le mulţumesc nu numai pentru înţelegere, dar şi pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum ştiţi şi voi şi vă mulţumesc cu tot dragul vouă, publicul meu şi al acestei emisiuni - pentru voi fac o reverenţă. Şi nu mă plec în faţa voastră doar fizic, ci şi cu inima mea toată, care vă îmbrăţişează şi vă aplaudă!", a fost mesajul Mihaelei Radulescu. 

mihaela radulescu romanii au talent jpg jpeg

Acum, in cadrul unui interviu pentru Viva, Mihaela Rădulescu a precizat de ce a renunţat la emisiunea "Românii au Talent":

"Am învăţat să fac alegeri care răspund corect, cel puţin în favoarea mea, la întrebarea fundamentală „de ce?. Am renunţat la „Românii au talent pentru ceva mai important pentru mine în acel moment… şi în general – băiatul meu. Aveam o treabă importantă de făcut pentru el, exact în perioada în care ar fi trebuit să fiu la preselecţii. Subiect închis", a precizat ea. 

Mihaela Rădulescu nu a renunţat însă la marea ei iubire, televiziunea, şi s-a întors rapid pe micile ecrane, tot la ProTv, în cadrul proiectului "Ferma Vedetelor". 

Mihaela Rădulescu, salariu la Ferma Vedetelor 

Este una dintre cele mai scumpe vedete din România. Pentru trei luni de filmări în inima munţilor din ţară, muncă zi de zi, Mihaela Rădulescu are un salariu la Ferma cu cinci zerouri. Câştigă aproximativ la fel de mult ca la "Românii au talent".

Citiţi aici ce salariu primeşte Mihaela Rădulescu de la Fermă, dar şi ce pretenţii a avut. Pentru ea, producătorii au făcut eforturi colosale.