De ce a vrut Alexandru Papadopol ca Ioana Ginghină să nu-i mai poarte numele după divorţ: ”A fost dorinţa...”

1 ioana ginghina si papadopol au divortat 3 jpg jpeg

Ioana Ginghină a făcut mai multe dezvăluiri după ce a depus actele de divorţ, printre care faptul că Alexandru Papadopol i-a cerut să renunţe la numele lui.

La scurt timp după ce s-au întâlnit în faţa notarului pentru a depune actele de divorţ, Ioana Ginghină a oferit mai multe detalii despre ce s-a întâmplat la întâlnire. Astfel, aceasta a dezvăluit că fostul soţ i-a cerut să renunţe la numele Papadopol, dar şi cum a reacţionat în momentul acela. 

”, a declarat Ioana Ginghină. 

Vedeta a afirmat că renunţarea la numele Papadopol a fost atât dorinţa fostului ei partener, cât şi a familiei sale. ”Da! A fost o dorinţă, eu zic că de-a familiei!”, a spus ea, potrivit perfecte.ro. 

1 ioana ginghina probleme pastile jpg jpeg

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au fost la notar pe 19 iunie, când au depus actele de divorţ. La scurt timp, actriţa a făcut mai multe dezvăluiri: Au fost nişte situaţii care într-un fel l-au cam obligat să plece. Cât a fost, a fost frumos. Nu (n.r. altă relaţie alexandru Papadopol), sigur, nu ştiu acum, dar nici acum nu cred. Sigur atunci nu era vorba de altcineva. (…) Atât timp cât Alexandru era familie exista posibilitatea să iert (n.r. infidelitatea). Nu am vorbit după ce am ieşit de la notar. Era un pic tristă toată lumea.

Nu vreau să comentez, că îmi fac probleme (n.r. reacţia părinţilor). Părinţii mei s-au obişnuit cu ideea. Le pare rău mai ales pentru Ruxandra, pentru nepoata lor. Părinţii mei au o căsnicie de 43 de ani.”, mărturisea actriţa. 

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au depus actele de divorţ pe 19 iunie, după 12 ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fetiţă pe nume Ruxandra. Recente

Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg