De râs sau de plâns? Ce au căutat americanii pe Google în noaptea alegerilor

3 shutterstock 1737872066 jpg jpeg

Mulţi britanicii au votat în favoarea Brexitului fără ca măcar să ştie ce înseamnă acest lucru. De aceea, a doua zi, în topul căutărilor pe Google, în Marea Britanie, a apărut sintagma: "Ce este Brexit?". În aşteptarea rezultatului alegerilor prezidenţiale din SUA, americanii au avut şi ei căutări pe Google cel puţin amuzante, dacă nu îngrijorătoare.

Bătălia dintre Donald Trump şi Joe Biden pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii s-a dat pentru fiecare vot. Google a dat publicităţii rezultatele căutărilor persoanelor din SUA în timp ce aşteptau cu sufletul la gură rezultatul final.

Astfel, cel mai căutat termen, potrivit Google Trends, a fost: "magazin de băuturi alcoolice în apropiere de mine" (liquor store near me). Această sintagmă a atins numărul maxim de căutări din toate timpurile. Cele mai multe căutări pe acest termen au venit dn statele Delaware, Maryland, Tennessee şi Georgia, iar cele mai puţine din Hawaii, Maine, Nebraska şi Iowa.

Alţi termeni populari de căutare tot pe acest subiect au fost: "magazin de băuturi alcoolice deschis în apropiere chiar acum" (liquor store open near me right now) şi "vin în apropiere" de mine (wine near me)

Iar dacă unii cetăţeni ai SUA s-au gândit să-şi înece amarul în băutură, alţii au căutat soluţii practice. Astfel, în topul Google Trends a fost inclus şi termenul: "mutare în Canada". O altă sintagmă populară care demonstrează că cetăţenii SUA au avut o noapte lungă a fost "mâncare fast-food".

trends jpg jpeg


Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg