Declaraţii fără perdea despre Melania şi Donald Trump. Cum sunt cu-adevărat în intimitate

1 shutterstock 448133317 jpg jpeg

Hair stylistul de origine britanică, Lino Carbosiero (56 de ani), face parte din anturajul Primei Doamnei încă din vara lui 2019. În tot acest timp, bărbatul i-a observat de la distanţă atât pe Donald Trump, cât şi pe soţia sa, Melania. Ceea ce a văzut ori auzit l-a surprins pe stilist.

Lino Carbosiero a început să lucreze pentru Melania Trump în iunie 2019, după ce a fost recomandat Primei Doamne datorită profesionalismului său. Odată ce a intrat în anturajul cuplului prezidenţial american, bărbatul a declarat că cei doi se comportă diferit în intimitatea lor. Potrivit lui Lino, personalul de la Casa Albă îşi iubeşte superiorii, pe Donald şi pe Melania, din simplul fapt că sunt atenţi la nevoile lor, scrie Daily Mail.

Mărturisiri neobişnuite din viaţa privată a soţilor Trump 

Se pare că Prima Doamnă este un om iubitor, cald şi cu mult simţ al umorului, în ciuda faptului că în spaţiul public este o prezenţă destul de tăcută. Stilistul a recunoscut că cei doi soţi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, cu tachinări şi chicoteli, departe de ochii curioşilor. 

„Văd o latură complet diferită de ceea ce oamenii încearcă să spună despre ea (n.r. Melania). Este atât de grijulie! Îşi întreabă constant angajaţii dacă sunt bine, dacă au nevoie de ceva de băut. Am văzut asta, la fel şi asistentul meu. Au (n.r. soţii Trump) o legătură specială, râd împreună, iar asta este un lucru foarte drăguţ”, a spus stilistul. 

Bărbatul a sugerat că cei doi au o atitudine aparent rezervată pentru că sunt judecaţi aspru în spaţiul public.

„Când lucrezi cu cineva la 05.00 dimineaţa, îl vezi în starea lui sinceră şi atunci îţi dai seama cu adevărat cum este acel om. Inclusiv preşedintele a văzut că eu şi cu Sienna, asistenta mea, suntem în cameră, iar el a venit să i se prezinte Siennei. Este un gest important, mai ales că majoritatea vedetelor nu consideră că un asistent este o persoană valoroasă”, a declarat Lino. 

Cu toate acestea, nu toţi cei care au lucrat cu soţii Trump au avut parte de experienţe similare. Omarosa Manigault Newman, un alt fost angajat în vârstă de 46 de ani, a spus că cei doi au o relaţie „foarte ciudată” şi sunt rare ocaziile în care aceştia se plac. De multe ori, Melania ar fi fost respinsă de soţul ei.Recente

cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
paste jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg