Dragostea nu ţine cont de vârstă! Cupluri celebre în care există parteneri mult mai tineri

1 elena udrea si alexandru alexandrov jpg jpeg

Nu, nu este vorba despre cuplurile de la Hollywood, ci chiar de pe meleagurile noastre. Da, se pare că vârsta nu ţine cont de povestea de dragoste a multor personalităţi celebre.

Irina Tănase şi Liviu Dragnea

Politicianul în vârstă de 57 de ani şi logodnica sa (27 ani) sunt împreună din 2016, la un an după ce Liviu Dragnea a divorţat de fosta soţie după 28 de ani de căsnicie din care a rezultat şi o fată, pe Alexandra (22 ani). Irina a fost asistenta personală a fostului lider PSD, însă între cei doi s-a înfiripat o poveste de iubire care dăinuie şi acum, chiar dacă politicianul se află în spatele gratiilor încă de anul trecut, fiind condamnat definitiv la trei ani şi şase luni în procesul angajărilor fictive la Protecţia Copilului din jud. Teleorman. 

Lili Sandu şi Silviu Ţolu 

Este o diferenţă de 12 ani între cei Lili (41 ani) şi Silviu (29 ani). S-au întâlnit pentru prima dată în Istanbul, apoi s-au revăzut şi în România, iar de la o prietenie şi până la o poveste de dragoste nu a fost decât un singur pas. Cei doi au devenit părinţii unui băieţel spre mijlocul lui august 2020. 

Elena Udrea şi Alexandru Alexandrov 

Celebra blondină, în vârstă de 45 de ani, şi logodnicul său (33 de ani) au devenit părinţi de fetiţă în toamna lui 2018, la aproape doi ani de când s-au cunoscut. 

Gina Pistol şi Smiley

În 2017, circulau zvonuri cum că Gina Pistol (38 ani) şi Smiley (37 ani) ar forma un cuplu. Relaţia de iubire se dorea a fi departe de ochii curioşilor. Frumoasa prezentatoare tv este însărcinată în patru luni şi va naşte la jumătatea anului 2021. 

Silvia Chifiriuc şi Petre Roman

Petre Roman (74 ani) a fost acuzat de fosta lui soţie, Mioara Roman, că a fugit de acasă cu actuala lui soţie, Silvia Chifiriuc (47 ani). Cei doi s-au căsătorit în anul 2009 şi au împreună un băieţel, pe Petrus, în vârstă de 10 ani.

Loredana şi Călin Popescu Tăriceanu 

Este cunoscut faptul că preşedintele ALDE (68 ani) a fost căsătorit de mai multe ori, mai exact… de cinci ori! Din 2013, politicianul are o căsnicie cu Loredana, mai tânără cu 26 de ani, din care a rezultat şi un băieţel, cel de-a treilea copil al lui. 

Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu 

După doi ani de relaţie, Ilinca Vandici (34 ani) şi omul de afaceri Andrei Neacşu (28 ani) s-au căsătorit religios la jumătatea lunii octombrie 2017. În aceeaşi zi, cei doi părinţi şi-au botezat şi băieţelul, scrie Viva.ro. Între cei doi există o diferenţă de vârstă de şase ani. 

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda 

Gabriela Cristea (45 ani) şi Tavi Clonda (40 ani) s-au cunoscut pe platourile de televiziune de la Kanal D, iar solistul trupei cu acelaşi nume nu a ezitat să-i facă curte frumoasei brunete. Cei doi s-au căsătorit religios în anul 2017 şi au două fetiţe, pe Bella Victoria Margot şi pe Thea Iris Selena. 

Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan 

Romaniţa Iovan (56 ani)  este fost model, creatoare de modă şi femeie de afaceri. Este mama lui Albert, născut în timpul căsniciei cu pilotul Adrian Iovan. Cei doi au divorţat în anul 2008, după cinci ani de mariaj. Pilotul şi-a pierdut viaţa în tragedia aviatică din Munţii Apuseni (2014). De aproape 10 ani, Romaniţa Iovan se iubeşte cu avocatul Iulian Gogan (44 ani). 

Oana şi Viorel Lis

Avea 18 ani când s-au cunoscut şi au rămas împreună, iar asta se întâmpla în anul 1998. S-au cununat civil abia în 2009, după ce ea l-a cerut de bărbat pe fostul edil, aflat la a treia căsnicie. După alţi doi ani, Oana (41 ani) avea să fie cerută de soţie de Viorel (76 ani), cu inel de logodnă, scrie Libertatea.ro.

FOTO Facebook / Instagram Recente

Jennifer Lopez jpg
Susan Lucci sursa  Instagram jpg
Leonardo Di Caprio si Kate Winslet jpeg
familia regală britanică foto  Instagram jpg
Dumnezeu jpg
Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger jpg
Google Bard jpg
Luna si Mercur in trigon pe 8 februarie 3 nativi egoisti in dragoste Sursa foto shutterstock 1770076130 jpg
meghan markle printul harry botez baietel jpeg
Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg