E bine să crezi în horoscop? Află aici!

1 73804 original jpg jpeg

Ne bucurăm când astrele ne prezic surprize plăcute şi tindem să le ignorăm atunci când veştile nu-s promiţătoare. Pentru a afla cât de important este cu adevărat horoscopul în viaţa noastră, am întrebat câţiva specialişti şi cititori ce părere au despre rolul zodiacului asupra destinului.

Verdictul astrologului:„Horoscopul te fereşte de probleme“

Tina Rizea

Utilitatea astrologiei este evidentă pentru toţi cei care,citind indicaţiile la zi ale acesteia,descoperă că se pot feri de accidente,de boli ori doar de simple conflicte. Informaţiile astrologice sunt diverse şi foarte reale,atât timp cât se bazează pe datele exacte de naştere ale nativului implicat. Există cazuri în care cititorul are Soarele într-o anumită zodie şi urmărind datele publicate,descoperă că acestea nu se potrivesc deloc. Nu sunt situaţii rare,deoarece sunt multe cazuri în care nativii au Soarele într-o anumită zodie,dar au alte şapte planete cantonate în cu totul altă parte a zodiacului. De exemplu,o aglomerare de planete în Berbec poate influenţa respectivul nativ care are doar Soarele în Fecioară şi atunci ar trebui să consulte zodia Berbec pentru a-şi afla viitorul.

Ce zice psihologul:„Oamenii au nevoie de horoscop “

Alexandru Cojocaru

Horoscopul în sinea lui este un instrument fără prea multă precizie. El se bazează pe afirmaţii care pot fi valabile pentru felurite persoane,fiind foarte generale şi vagi. Este în vogă de foarte mult timp pentru că satisface anumite nevoi omeneşti de bază,precum dorinţa de a-ţi cunoaşte viitorul,de a fi măgulit şi posibilitatea de a reuşi. În general,oamenii au tendinţa să accepte informaţiile care le satisfac orgoliul.

Concluzia preotului:„Dumnezeu are un plan cu  noi toţi“

Ilie Costescu

Eu unul nu interzic nimănui să citească previziunile astrale,pentru că de unde opreşti pe cineva să meargă într-o direcţie,exact acolo se duce. Fiecare alege pentru el însuşi. Preotul trebuie să se roage pentru ceilalţi şi să le dea încredere că Dumnezeu are un plan cu noi toţi şi că tot ceea ce va urma,bun sau rău,este bine să se întâmple şi este în beneficiul nostru. De aceea,eu recomand tuturor să-şi folosească timpul cu atenţie,păstrând o parte din el şi pentru rugăciune şi fapte bune,nu doar pentru divertisment.

De la cititori...

Cosmin N.,Buzău:„«Ascultăm» de horoscop doar la bine“

Nu mă încred orbeşte în horoscop. Iar în jurul meu,toţi cei pe care i-am întrebat cred în el doar atunci când este prezis ceva de bine,situaţie în care adesea mă regăsesc şi eu. Dacă ne gândim câte persoane sunt născute într-o anumită zodie,e aproape imposibil că tuturor să li se întâmple aceleaşi lucruri,dar câteodată chiar li se poate întâmpla. Mai cred că horoscopul te poate influenţa negativ,mai ales când ţi-e prezis ceva de rău. Destinul oamenilor nu ar trebui să se citească,ci să fie trăit.

5c16656396c58583bc54a6623cc1189b jpg jpeg

Monica G.,Bucureşti:„Poţi crede în orice vrei tu“

85041fc962daabf6ec0588385c2227cb jpg jpeg

Eu întotdeauna am fost atrasă de această latură şi pot spune că,pentru mine,astrologia şi horoscopul reprezintă piese cheie în luarea unor decizii sau,de ce nu,în îmbunătăţirea stării de spirit. Sunt abonată online pe un site cunoscut,care mă pune,în fiecare dimineaţă,la curent cu schimbările şi evenimentele care mă aşteaptă. Şi se potriveşte,aproape mai mereu. Ideea e simplă… atâta vreme cât lucrul respectiv îţi dă o stare de bine şi te linişteşte,poţi crede în orice vrei tu! 

Ioana M.,Câmpina:„Pun zodiile sub semnul întrebării“

4f0efcaecf6a4172e48bee67f0b0a6b6 jpg jpeg

N-aş putea spune că nu cred deloc în horoscop,însă tind să am o reticenţă când vine vorba de a crede tot ce se spune despre zodii. Sunt de părere că aşa cum se întâmplă cu majoritatea lucrurilor din viaţă noastră,cu cât credem mai mult în ele,cu atât sunt şanse mai mari să se întâmple. Astrele ne influenţează într-un anumit fel în ceea ce priveşte deciziile pe care le luăm. Aşadar,cred în horoscop ca un cadru general şi consider că,din când în când,e bine să dăm şi astrelor o şansă să se joace cu destinele noastre. 

Ionuţ N.,Bucureşti:„Mi-aş dori să mă pot încrede total în horoscop“

3c009b616bdcb14e00ede6aa70da9711 jpg jpeg

Poate că e bine să crezi în horoscop,aşa primeşti o explicaţie la lucrurile care ţi se întâmplă. E mai uşor să ai ceva după care să te ghidezi.

În loc de concluzie...

Ca de obicei,depinde numai de tine ce alegeri faci în viaţă şi,mai ales,în ce sau cine decizi să crezi. Atât timp cât viaţa ta este împlinită chiar şi când astrele par nefavorabile şi nu depinzi de citirea horoscopului pentru a te bucura de cei dragi,parcă este mult mai plăcut să-ţi savurezi cafeaua de dimineaţă sau drumul până la serviciu citind previziunile astrale. Şi,cine ştie,poate că lucrurile bune rezervate de planete chiar se împlinesc!



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg