Educaţie distractivă în Laboratorul de Slime

1 kv2 jpg jpeg

Centrul comercial Sun Plaza din Bucureşti îi invită pe cei mici la Laboratorul de Slime, un eveniment educaţional-distractiv. Timp de 30 de minute, copiii vor învăţa să îşi facă propriul slime într-un spaţiu asemănător unui laborator de ştiinţă.

Vor fi îndrumaţi de Dragonul Sunny, care are în recuzită tot ce trebuie pentru crearea slime-ului perfect, de la pipete până la halate, mănuşi de unică folosinţă şi substanţe colorate. Instrucţiunile vor fi prezentate pe un ecran şi, cu ajutorul Profesorului Trăznit, copiii îşi vor pregăti propriul slime din ingrediente de uz casnic, precum ulei, detergent de vase şi amidon. „Laboratorul“ va fi unul absolut sigur, creând un mediu perfect de învăţare pentru cei mici.

Laboratorul de Slime este primul eveniment din cadrul unei serii de activităţi STEM (ştiinţă, tehnologie, inginerie, matematică), create special pentru copii. Educaţia STEM combină distracţia cu educaţia şi ajută copiii să înţeleagă diverse subiecte, precum matematica, prin experienţe interactive şi inedite. În plus, cei mici dobândesc abilităţi pentru rezolvarea problemelor, pentru lucrul în echipă, cooperare şi comunicare, dar şi pentru descoperirea de noi pasiuni.

Primul eveniment din cadrul activităţilor STEM, Laboratorul de Slime, are loc pe 22 şi 23 februarie, în 12 serii a câte 14 copii, în intervalul orar 16 -20. Fiecare serie durează 30 de minute.

Deci, Dragonul Sunny îi aşteaptă pe copiii cu vârste între 5 şi 12 ani la etajul 1 din Sun Plaza să se transforme în mici oameni de ştiinţă. La finalul activităţii, fiecare participant va pleca acasă cu opera sa.



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg