Eva Mendes, printre actorii pe care nu îi vom mai vedea niciodată jucând în filme. Care este motivul

1 shutterstock 182557841 jpg jpeg

Există actori care sunt făcuţi pentru a fi pe scenă. Muncesc de mici să ajungă în lumina reflectoarelor şi când asta se întâmplă, reuşesc să atragă sute de fani de partea lor. Însă, când celebritatea pune presiuni, ei renunţă la viaţa de pe scenă, indiferent de cât de mult talent ar avea. Iată care sunt actorii care au ales să se pensioneze mai repede decât am fi crezut!

Mulţi dintre noi ne vom aminti mereu care a fost primul film în care ne-am văzut actorul preferat, dar mai greu ştim care a fost ultimul său rol. Toate carierele ajung la final şi, adesea, multe dintre staruri aleg în mod neoficial să se retragă de pe scenă. În timp ce unii actori au anunţat la televizor sau prin diferite metode că se pensionează, alţii au lăsat ca lucrurile să se încheie de la sine.

Selma Blair

Actriţa a jucat în multe filme importante, inclusiv în „Cruel Intentions‟, în „Hellboy‟ şi în „Legally Blonde‟, dar cariera ei de film s-ar putea să se fi încheiat. Vedeta, în vârstă de 49 de ani, a fost diagnosticată cu scleroză multiplă şi într-un documentar despre viaţa ei, Selma a spus că a terminat cu actoria. Cu toate acestea, într-un interviu pentru Variety, Selma părea deschisă să accepte un nou rol: „Doar dacă va există un film potrivit. Nu voi încerca să fac ceva ce nu mi se potriveşte. Nu am nicio ambiţie‟, a spus ea.

Citeşte şi: au devenit faimoşi peste noapte! Artişti care au prins rolul potrivit în filme cu încasări uriaşe

Amanda Bynes

La apogeul carierei sale din copilărie, Amanda Bynes a apărut în toate producţiile importante din acele timpuri, de la Hollywood. După ce a a avut propria emisiune, ea a continuat să fie în roluri principale în filme pentru adolescenţi, inclusiv în „She’s the Man‟ şi în „What a Girl Wants‟. După ce a jucat în „Easy A‟ alături de Emma Stone, Amanda Bynes a postat un mesaj pe Twitter, în 2010, prin care şi-a anunţat retragerea: „Dacă nu mai iubesc ceva, încetez să mai fac asta. Nu mai iubesc actoria, aşa că am încetat să mai fac asta. Ştiu că 24 de ani este o vârstă fragedă pentru pensionare, dar am preferat să o scriu aici mai întâi‟, a scris ea.

Eva Mendes

Este în continuare destul de faimoasă, aşa că fanii nu şi-au putut da seama că Eva Mendes nu a mai apărut în filme, de la „Lost River‟, din anul 2014. De atunci, ea a preferat să se concentreze pe creşterea celor două fiice ale sale, Esmeralda şi Amanda, iar fetele sale reprezintă motivele principale pentru care Eva Mendes a făcut un pas în spate de la viaţa de actorie.

Anul trecut, un fan a întrebat-o pe Eva pe Instagram de ce nu a mai apărut într-un film, iar vedeta i-a răspuns că a fi mamă a schimbat-o în totalitate: „Ca mamă, am mai multe roluri. Nu îmi doresc să mai fiu implicată, îmi limiează alegerile şi sunt împăcată cu asta. Trebuie să le dau fetelor mele un exemplu bun‟, a scris Eva.

Carmeron Diaz

A apărut în multe roluri principale, printre care „My Best Friend’s Wedding‟ sau „There’s Something About Mary‟, „Charlie’s Angels‟  şi a fost o actriţă importantă ai anilor ’90. Însă, în timpul unei apariţii recente la talk-show-ul „Hart to Hart‟ al lui Kevin Hart, Cameron a spus că, pe măsură ce împlinea vârsta de 40 de ani, ea simţea că îşi doreşte să nu mai fie atât de „disponibilă‟ pentru public, ci tot ce îşi dorea era să îşi întemeieze o familie:

„L-am cunoscut pe soţul meu, am întemeiat o familie, toate acele lucruri pentru care înainte nu aveam timp. De fapt, nu doar că nu aveam timp, dar nu aveam nici puterea să iau deciziile corecte pentru mine‟, a spus fosta actriţă.

Citeşte şi: Hugh Jackman a visat de mic să joace într-o piesă de teatru şi a reuşit! Ei sunt actorii care şi-au început cariera pe Broadway

Jack Nicholson

Cu o carieră în actorie care a durat mai mult de 50 de ani, Jack Nicholson, în vârstă de 84 de ani, a fost cu adevărat o legendă de la Hollywood şi s-ar putea să nu îl mai vedem niciodată jucând. Cel mai recent rol al actorului a fost într-un film din anul 2010, numit „How Do You Know‟ şi poate că a fost ultimul său rol.

Nicholson nu şi-a anunţat niciodată în mod oficial retragerea, dar un prieten apropiat de-al său, Peter Fonda, a dat de înţeles pentru Page Six că Nicholson nu se va mai întoarce pe scenă: „Cred că este practic pensionar. Nu vreau să vorbesc în numele lui, dar a muncit mult şi s-a descurcat bine din punct de vedere financiar, are din ce să trăiască‟, a spus Peter.

Sursă foto: Shutterstock



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg