3 accesorii pentru un weekend la mare

1 70038 original jpg jpeg

Te-ai hotărât? Pleci în weekend, nu? Nu scăpa din vedere accesoriile must have pentru o mini vacanţă fără griji! Acestea sunt în primul rând pălăria de soare, geanta de plajă şi papucii. Crema de protecţie nu mai trebuie să ţi-o menţionez, nu? Relaxare plăcută!

Totul este gândit,nu considera moda de la malul mării o conspiraţie menită să te facă să cheltui la minimum doi ani,bani pe “recuzită”. Tot acest plastic colorat,precum şi rafia,sfoara şi pluta,sunt materiale destinate strict vacanţei tale,datorită locului în care te afli. Acestea nu se rup,nu se decolorează şi chiar dacă îţi achiziţionezi unele doar de sezon,ieftine şi necalitative,nu vei suferi în urma pierderii lor,precum a-i face-o după perechea ta preferată de sandale.

Pălăria de paie

8fa891278597f191d9fc1a3efebb3b0f jpg jpeg

Borurile late îţi vor apăra de soare,umerii,iar paiele din care este făcută pălăria,îţi va proteja capul. Nu ştiu dacă ai avut vreodată insolaţie,însă nici nu-ţi recomand! Cele două zile la malul mării trebuie petrecute cumpătat şi cu mare grijă. Soarele nu mai este ca atunci când eram mici!

Şlapii de plajă

3f7fd83b5c4511a314ea70668ace1b4c jpg jpeg

Chiar dacă ţi se pare ciudat poate,să umbli pe străzi în papuci,nu uita că nu mai eşti în oraş,ci la mare. Aici trebuie să optezi în primul rând pe comoditate şi mai apoi,pe aspect. Pe lângă faptul că încălţările pe care le porţi în oraş se pot rupe sau desface,din cauza nisipului,mai rişti să le şi decolorezi,tot datorită apei sărate,a nisipului şi a soarelui în care vor sta,în tot acel timp preţios în care tu te bronzezi.  

Geanta de rafie

5c847b0e511ae1c5733ed2e8d89ed051 jpg jpeg

Aşa cum spuneam mai sus,lasă acasă geanta de oraş. Toată măiestria cu care a fost manual făcută se va duce pe apa sâmbetei sau,mă rog,a valurilor mării,o dată ce pielea din care este confecţionată va sta mai mult de o oră în soarele torid! Alege,în schimb,o geantă din rafie sau chiar din pânză şi bucură-te de zilele libere!Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg