3 reguli de stil pe care le poţi încălca

1 65324 original jpg jpeg

Nu toate regulile din viaţă sunt făcute să fie încălcate, dar unele reguli de modă chiar pot fi evitate fără strângere de inimă. Pe trei dintre ele le ai mai jos!

1.«Imprimeurile nu trebuie alăturate!»

Alege două tipuri de imprimeuri,de pildă unul în culori neutre,iar celălalt delicat,feminin şi colorat. Potrivit site-ului Free-beauty-tips.glam.com,în acest fel,poţi încălca fără probleme regula ce spune că imprimeurile nu se potrivesc dacă le porţi împreună. Încă un pont:unul dintre imprimeuri e ideal să fie mai simplu,cum este acela cu dungi.

2.«Nu purta niciodată două piese din denim!»

Dacă sunt puse în contrast,două piese vestimentare din denim te avantajează. De exemplu,poţi purta o pereche de pantaloni,închisă la culoare,cu o bluză cambrată de o culoare deschisă. Secretul:bluza să fie cambrată,iar pantalonii pe picior.

Extrasfat

Pentru a nu da un aer country combinaţiei de mai sus,evită să alături accesorii maro,din piele.

3. «Evită să combini negrul cu maro şi albastru!»

Din cauză că maroul sau albastrul închis şi negrul sunt considerate culori neutre,a apărut şi regula ce spune că nu trebuie purtate împreună. Vei fi suprinsă să observi că dacă alegi piese vestimentare negre,pe corp,la care adaugi o singură piesă maro sau albastră şi o pereche de ghete sau cizme cu toc vei arăta foarte bine.