3 stiluri de make-up pentru această toamnă

1 65036 original jpg jpeg

Îţi place să fii mereu în tendinţe atât în ceea ce priveşte vestimentaţia cât şi machiajul sau coafura? Află care sunt cele trei stiluri de machiaj inspirate de pe podium şi uşor de adaptat în situaţiile de zi cu zi.

Astfel,din punct de vedere coloristic,vedetele acestui sezon sunt nuanţele puternice de pe buze contrastate de tonurile pale de pe pleoape. Vişiniul,  roşul aprins sau albastrul petrol sunt alegerile de bază pentru o toamnă sofisticată,în timp ce ţinutele casual şi business vor fi completate de nuanţe pământii şi nude.

Sofisticat

Buzele roşii nu lipsesc nici din acest sezon,nuanţele puternice fiind recomandate pentru ocazii speciale din această toamnă. Spre deosebire de anii trecuţi,tendinţele curente pun accent pe tonuri cât mai închise sau chiar nuanţe de burgundy.

„Pentru un look sofisticat,recomandarea noastră este ca buzele să rămână principalul punct de atracţie,iar nuanţa purtată să fie contrastată de tonuri pale la nivelul ochilor”,a menţionat Angela Ţiboc,Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE.

Chic Natural

Look-ul natural rămâne ferm pe poziţie şi în acest an,fiind unul dintre preferatele desingerilor din întreaga lume. Luminos,uşor jucăuş şi foarte feminin,stilul Chic Natural este ideal pentru o zi la birou,dar şi pentru ori o întâlnire ocazională cu cei mai buni prieteni.

În cadrul acestuia,natura este cea mai bună inspiraţie,iar tonurile calde,pământii se vor reflecta în fonduri de ten în culori deschise,farduri în nuanţe maronii şi un luciu de buze nude. De asemenea,se poate obţine un look la fel de reuşit şi fără a pune accent pe zona ochilor,zonă în care se poate interveni doar cu un rimel de efect.

Îndrăzneţ &Provocator

Pentru doamnele şi domnişoarele care vor să impresioneze în această toamnă,se mizează pe culori reci,dar impunătoare. Şi în acest caz,contrastele sunt singura regulă. Astfel,odată ce zona ochilor a fost acoperită de un albastru sau mov puternic,împreună cu un mascara rezistent,buzele şi pomeţii trebuie să fie cât mai naturale.  

De asemenea,potrivit reprezentantei companiei,o altă variantă este înlocuirea fardului de pleoape cu clasicul tuş de ochi,un instrument ce nu ar trebui să lipsească din trusa de make-up a unei femei. Simplu de utilizat,acesta oferă numeroase posibilităţi de aplicare,atât în ceea ce priveşte paleta de culori,cât şi în privinţa formelor desenate. Recente

actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg