3 vârste, acelaşi pantalon

1 55030 original jpg jpeg

Pentru că sunt comozi şi uşor de asortat, pantalonii au „furat“ locul fustelor în garderoba multor femei. Sunt alegerea ideală atât la serviciu, cât şi în timpul liber şi compun mai mereu o ţinută reuşită.

Fiecare dintre noi ar trebui să aibă în şifonier un model clasic,de culoare neagră,care poate fi şic la orice vârstă. O pereche de pantaloni negri permite orice combinaţie vestimentară,fiindcă se pretează mai multor ţinute. Îţi doreşti un look şic?

89ffdb3cbcbe0adf5ffa52105fcaeb80 jpg jpeg

Pantalon,Takko Fashion,29,99 lei

Poţi fi gata în cinci minute! Poartă-i cu un cardigan elegant şi cu o pereche de balerini,la locul de muncă sau cu o bluză deosebită şi cu nişte tocuri medii,în weekend. Alege un model cu talia înaltă,care te va face să pari mai zveltă,şi pune-l în valoare cu o curea subţire,colorată.

La 30 de ani

Eşti o femeie dinamică şi munceşti mult,dar nu uiţi nici de lookul tău. Îţi plac combinaţiile de haine în acelaşi ton,dar şi piesele imprimate,iar accesoriile sunt bine-venite. Nu prea alegi culori în contrast,te atrag cele feminine. Nuanţele de bordo pot fi alegerea potrivită pentru partea de sus a ţinutei! Mizează pe tocuri medii,mai ales dacă ai de făcut multe drumuri.

Jachetă,Takko Fashion,99,99 lei

simeon stalpnicul png

Ghete,Deichmann,129 lei

simeon stalpnicul png

Cămaşă,Takko Fashion,59,99 lei

simeon stalpnicul png

Colier,Takko Fashion,29,99 lei

simeon stalpnicul png

Geantă,Deichmann,44 lei

simeon stalpnicul png

La 40 de ani

Ai o familie frumoasă,un serviciu solicitant,dar îţi place viaţa pe care o duci. Îndrăgeşti hainele lejere,dar mizezi şi pe detalii. Accentele de culoare te încântă şi sunt asul din mânecă! Dacă alegi o bluză sau un cardigan clasic,atunci dă frâu liber imaginaţiei,cu ajutorul unei perechi de încălţări deosebite. Pont! Pielea întoarsă poate fi purtată în orice culoare.

Cercei,New Look,49 lei

simeon stalpnicul png

Ghete,H&M,169 lei

simeon stalpnicul png

Geantă,Meli Melo,129,99 lei

simeon stalpnicul png

Cardigan,Takko Fashion,59,99 lei

simeon stalpnicul png

Bluză,Takko Fashion,45,99 lei

simeon stalpnicul png

La 50 de ani

E vârsta la care ştii exact ce-ţi place şi alegi haine în care să te simţi comod. Nu porţi tocuri des,în schimb îţi plac balerinii din piele naturală şi faci mici economii pentru a te răsfăţa. Când locul şi ocazia îţi permit,peste bluză poartă şi un sacou elegant,cu care ştii că vei întoarce privirile sau pe care fata ta ţi-l va mai cere din când în când. Chiar dacă ai renunţat la culorile stridente,ştii să alegi accesorii sofisticate,în nuanţe deosebite. 

Balerini,H&M,89,90 lei

simeon stalpnicul png

Bluză,Eponge,69,90 lei

simeon stalpnicul png

Sacou,Eponge,129,90 lei

simeon stalpnicul png

Geantă,Meli Melo,99,99 lei

simeon stalpnicul png

Cercei,Meli Melo,24,99 lei

simeon stalpnicul png

Sfatul stilistului-Monica Georgescu,redactor de modă

„Cu ce combin pantalonii cu talie înaltă?“-Elena Munteanu,e-mail

Acest model are pense în zona bazinului,iar până după şolduri se continuă cu volum,deci dacă eşti mai slăbuţă,te poate avantaja. Dacă,dimpotrivă,ai şolduri pronunţate,caută o variantă fără pense atât de evidente. Poţi să-i porţi alături de o helancă într-o culoare-contrast,pe care să o bagi în pantaloni. Deasupra,un sacou uşor cambrat poate fi cea mai bună soluţie,dacă vrei să creezi un oarecare echilibru în partea de sus. Şi un cardigan este potrivit!Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg