5 mituri despre unghiile cu gel

1 68097 original jpg jpeg

Sunt sigură că au ajuns şi la urechile dumneavoastră o mulţime de zvonuri şi mituri legate de unghiile cu gel, înainte de a merge la salon sau chiar imediat după, pentru a va speria şi a renunţa definitiv la acest artificiu.

Ei bine,miturile despre unghiile cu gel sunt apărute încă de la începuturile lor şi ne-am gândit că ar fi foarte bine să le spulberăm pe rând şi mai ales să explicăm cât de nefondate sunt.

 Unghiile naturale mi se vor strică o data ce îmi voi aplica unghii cu gel 

Nimic mai fals,dacă este să ne gândim că unghia este deja o extremitate moartă a organismului nostru. Luând în considerare şi modul de aplicare dar şi persoana avizată să facă acest lucru,da,ar trebui să vă revizuiţi alegerea,dar gândindu-ne strict la produsele folosite,nimic din acelea nu vă vor afecta. Mai rău,este dacă începeţi să va daţi unghiile jos,acasă,singură,deoarece consideraţi că nu mai are rost un alt drum până la tehnician,când v-aţi hotărât să renunţaţi la ele.

  Unghiile cu gel denotă vulgaritate  

Aici chiar că ţine de gust şi de ce îşi doreşte fiecare persoană să scoată în evidenţă. Dar,având în vedere că puteţi avea lungimea şi modelul de unghii cu geldorit,nu aveţi de ce să vă gândiţi măcar la acest aspect.

  Nu mai pot munci ca inainte,daca imi pun unghii cu gel  

Daca reusiti sa mergeti la un salon avizat,iar unghiile sa fie lucrate sau aplicate de un tehnician bun,in mod sigur,veti reusi sa le purtati,făcând aproape orice,o luna intreaga. Insă,dacă ne referim la cele pe care vi le puneti singura cu adeziv,este normal ca increderea in aceste produse,in general,să scadă considerabil.

Să porţi unghii cu gel este un lux    

Probabil acum câţiva ani,se aplică acest mit şi chiar avea baze solide dar în momentul de faţă,chiar nu este cazul. Au apărut pe piaţă foarte multe persoane ce au terminat cursurile necesare,iar preţurile variază între 50-130 lei,cel mai mare preţ întâlnindu-l în saloane. Luând în calcul întreţinerea care se face la 3-4 săptămâni şi această ajunge undeva la 40-60 lei.

Nu se aplică unghii cu gel femeilor însărcinate

După cum am spus şi mai sus,produsele nu au absolut nici un efect asupra organismului uman şi mai ales asupra fătului. Razele UV se aplică doar pe zona unghiilor,aşa că nici vorbă de efecte neplăcute.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg