5 stiluri pentru sezonul rece

1 65587 original jpg jpeg

Cea mai bună parte a sezonului rece este că poţi purta garderoba de epocă şi le poţi repeta cu stil şi încredere.

Iată ce stiluri se păstrează de la iarnă la iarnă:

1. Jacheta de piele

Jachetele din pieleau fost purtate întotdeauna atât de femei,precum şi de bărbaţi. În 1900,când acest tip de geacă a fost purtată de aviatori şi membri ai armatei,jachetele de piele au devenit să aibă o tendinţa mai elegant pentru timpul iernii. Aceste jachete şi-au menţinut farmecul lor,până în prezent şi cu siguranţă vor câştiga şi peste generaţiile viitoare.

2. Cizmele

Proiectate pentru mersul pe jos prin zăpadă,apă şi noroi,cizmele au fost iniţial purtate de pescari. Acestea au migrat la moda integrată în 1960. Nu este greu de crezut că şi-au recâştigat popularitatea şi au devenit de neînlocuit pentru generaţia actuală.

3. Eşarfele

Iniţial concepute pentru a ne ţină de cald şi fiind confortabile,de la mijlocul secolului 20,eşarfeleau devenit cele mai esenţiale şi versatile accesorii de îmbrăcăminte pentru femei şi continuă să fie în tendinţă,în special în timpul iernii.

4. Hainele lungi

Paltoane au un farmec unic,nu doar în ceea ce priveşte păstrarea corpului cald,dar şi în ce au fost patronată de lumea modei. Acest stil apărut în 1850 este în continuare cea mai mare tragere la sorţi pentru cele care doresc o evadare din moda dominantă a jachetelor.

5. Blănurile

Blana este una dintre cele mai vechi forme de îmbrăcăminte. Este interesant de observat cum casele de modă şi colecţiile lor continuă să imprime blănuri de iarnă,iar jachetele de blană şi rochiile au fost aprobate de mulţi designeri din nouă generaţie. Acestea sunt purtate doar la ocazii speciale şi sunt purtate defemeila petreceri sau în călătorii.Recente

adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg