A început ediţia a 6-a a taberei Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro

1 64264 original jpg jpeg

Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro revine între 17-22 august, la Câmpulung Muscel, cu cea de-a 6 ediţie!

Tineri pasionaţi de matematică,din întreaga ţară,au trecut prin etapele de concurs începute în octombrie,iar o parte dintre ei s-au calificat în etapa finală şi sunt pregătiţi pentru această tabără inovativă!

Anul acesta,în tabăra* considerată o adevarată pepinieră de talente,vor participa 200 de elevi din întreaga ţară,4 invitaţi dintre cei mai buni de la Balcaniada de juniori şi 46 de profesori.

Concursul şi tabăraGazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro au scopul de a pregăti elevii din clasele IV-XII pentru obţinerea performanţei la nivel de olimpiadă. Participarea în tabără este gratuită,selecţia realizându-se pe baza performanţelor copiilor din primele 7 etape ale concursului,etape care se desfăşoară pe parcursul unui an şcolar:„Organizarea taberei este o provocare de fiecare dată. Încercăm să menţinem acest concurs total gratuit,aşa încât fiecare copil talentat şi pasionat să aibă şansa participării şi pregătirii la şcoala noastră de matematică. Credem că atât concursul,cât şi tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro reprezintă o şansă la performanţă”,a declarat Costel Chiriţă,Project Manager şi co-organizator tabară.

Ediţia cu numărul şase va aduce copiilor un program diversificat,care le va antrena intelectul,curiozitatea şi creativitatea. Programul taberei stă martor în acest sens,după cum chiar Simona Ungureanu,Product Manager ViitoriOlimpici.ro şi co-organizator tabară,ne spune:

Mai multe informaţii despre concurs şi despre tabără puteţi afla accesând www.viitoriolimpici.ro.

* Tabăra reprezintă Etapa Finală a concursului Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro,concurs realizat în parteneriat Societatea de Ştiinte Matematice din România şi INTUITEXT,cu sprijinul BitDefender,Ţuca Zbârcea şi Asociaţii şi a mai multor sponsori locali.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg