Accesorii de Sărbătoare

1 66693 original jpg jpeg

După mulţi ani în care tu ai fost gazda unor petreceri reuşite, iată că roata s-a întors. Eşti invitată la o petrecere simandicoasă şi deşi îţi doreai acest lucru, te cam sperie ideea, nu-i aşa? Porneşte cu o ţinută simplă şi accesorizează corect, astfel încât să nu ai nici cea mai mică grijă în privinţa aspectului tău general!

Pe ce trebuie să pui accentul?

Din categoria accesoriilor la care o femeie nu trebuie să renunţe sau să facă compromisuri niciodată,îţi voi exemplifica doar trei:pantofii,bijuteriile şi poşetele.

Poşeta

În funcţie de petrecerea la care trebuie să ajungi,poşeta poate fi ceva mai simplă sau cât se poate de sofisticată. Cel mai bine însă,este să optezi pentru un model mediu sau chiar mic. În felul ăsta,nu te va incomoda şi nici nu vei putea căra cu tine obişnuitele nimicuri.

292720a722abd8bc17fda16d101af1af jpg jpeg

Şi nu uita:geanta trebuie să aibă ceva deosebit,care s-o diferenţieze clar de una de zi. Poţi alege un model cu strasuri,aplicaţii de pene,paiete sau fermoare elegante.

Pantofii

Pentru că nu trăim la New York,iar Bucureştiul tinde să fie necruţător iarna,te sfătuiesc un singur lucru:încălţă-te comod şi călduros,până ajungi la petrecere,restaurant ori la rude în vizită,şi schimbă-te acolo în condurii fermecaţi.

Ştiu că te gândeşti că vei lua un taxi până acolo,însă uneori,în pragul Sărbătorilor,se întâmplă să nu mai găseşti nici unul,când ai nevoie.

Cât despre pantofii de sărbătoare,aceştia trebuie să fie pe măsură,nu? Alege tocuri medii sau mici,dacă ai de gând să dansezi mult şi unele mai înalte,dacă este genul de petrecere “aşezată”.

Optează pentru modele speciale,din catifea ori piele întoarsă sau de ce nu,din piele normal,deschisă la culoare.

990b6845b3cd06340e91afa66c3bd94b jpg jpeg

Detaliile sunt importante,aşa că intră în noul an,cât mai sofisticat cu putinţă!

Dacă modelele extravagante ţi se par prea scumpe,poţi încerca şi altceva. Ia o pereche mai veche de încălţări şi încearcă s-o “decorezi” tu,cum te pricepi mai bine.

În Centrul Vechi găseşti magazine de materiale,unde poţi afla şi accesorii,în genul penelor ori pietrelor artificiale. Cu un adeziv special poţi face minuni!

Bijuteriile

Alege piese deosebite,speciale atât prin formă şi mărime,cât şi prin materialele folosite.  

Colierele masive sau medii,din lanţuri suprapuse sau cu pietre care-ţi iau ochii,sunt cele mai potrivite,făcând dintr-o ţinută banală,una spectaculoasă!

7250b063b60bcfa9a1d7d4442ad7d8f2 jpg jpeg

Cerceii lungi,de tip candelabru sau cascadă sunt perfecţi,dacă rochia ta nu are bretele. În plus,acest model îţi va alungi discret gâtul.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg