Accesorii pentru ţinuta de Revelion

1 66693 original jpg jpeg

Pentru un început perfect de An Nou, pregăteşte-ţi o ţinută care să te pună în valoare şi să facă să străluceşti la petrecerea de Revelion. Sugestiile de mai jos vor face alegerile mai uşoare.

Alege coliere şi brăţări care te evidenţiază

Chiar dacă până acum n-ai îndrăznit să optezi pentru accesorii de dimensiuni mai mari,de data asta chiar sunt o alegere bună,pentru a atrage atenţia asupra braţelor,a formei feţei,asupra gâtului şi a decolteului. Un colier şi o brăţarăcu motive geometrice colorate vor face din orice ţinută,oricât de simplă,una deosebită pentru petrecerile formale de Revelion.

Nu greşeşti optând pentru un plus de strălucire

La petrecerea de An Nou,poţi să mizezi fără grijă pe accentele metalice,ba chiar e indicat. Atenţie,însă,nu exagera! La o rochie simplă,uni,adaugă detalii metalice:un cordon argintiu,o poşetă la fel,o ojă cu sclipici,pantofi cu aplicaţii metalice.

Pantofii,vedeta ţinutei

Noaptea dintre ani te va prinde la o petrecere ţinută într-un restaurant? Alege fără teama că vei greşi o pereche de pantofi roşii,aurii sau argintii,cu aplicaţii ieşite din comun. Şi pantofii în culori vibrante,tari sunt grozavi şi fac din orice ţinută una specială.

Mizează pe culoarea roşie

De Revelion,se poartă mult roşul,verdele,albastrul. Prin urmare,renunţă la clasica rochie neagră sau,dacă nu ai de ales,optează pentru accesorii de culoare roşie sau verde,o eşarfă,o curea,o coroniţă. Unul dintre accesorii poate fi de dimensiuni mai mari. Dacă alegi o pereche de cercei mari şi ai o rochiecu volane sau aplicaţii,renunţă să mai porţi colier,pentru a nu supraîncărca ţinuta. La o rochie simplă se potriveşte perfect un colier deosebit,argintiu sau auriu,care să fie vedeta.  

Renunţă la accesoriile cu motive de Crăciun

Dacă în urmă cu o săptămână sau două erau simpatici,cerceii în formă de brazi de Crăciun,de oameni de zăpadă sau Moş Crăciun,brăţările cu motive specifice Sărbătorilor de iarnă nu sunt cea mai nimerită alegere pentru o petrecere de sfârşit de an,mai ales dacă nu mai eşti de ceva vreme adolescentă. În general,de Anul Nou,acestor accesorii le iau locul cele care sclipesc,Revelionul fiind un prilej să străluceşti. Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg