Accesorizează-ţi părul cu un accesoriu inedit de la Click! pentru femei

1 65681 original jpg jpeg

În fiecare dimineaţă, ne gândim cum să ne prindem părul ca să se potrivească şi cum suntem îmbrăcate, dar să te simţi şi confortabil. Accesoriile de păr sunt cele mai potrivite pentru orice coafură.

Indiferent dacă ai părul lung,scurt sau mediu,drept sau creţ,trebuie să apelezi la un accesoriu de păr. Aceste accesorii se găsesc în majoritatea magazinelor,în diferite modele sau colori.Un accesoriu pentru păr este necesar şi trebuie să fie folosit de toate femeile. Fie că alegi să-ţi prinzi părul coadă de cal,coc,împletit sau pur şi simplu,desfăcut,mereu ai nevoie de un accesoriu,fie el,un elastic,o coroniţă,o fundiţă,o panglică sau un rac de păr.Aceste accesorii pot fi confecţionate din metal,pânză,de mărimi mai mari sau mai mici,sunt mereu la modă şi aduc un plus de feminitate. Mai ales dacă ai părul scurt,este necesar să optezi pentru un accesoriu. Acesta îţi va da un plus de feminitate,fie că te duci la o petrecere,la facultate sau la muncă.Îţi poţi alege accesoriile pentru păr în funcţie de ţinută,de culoarea pe care o vrei,ca să se asorteze cu hainele din garderoba ta. Acum accesoriile care sunt la modă sunt inspirate din anii `70 şi multe modele sunt inspirate din natură,care sunt mult mai feminine. Cele mai căutate sunt coroniţele din flori sau bentiţele în nuanţe pastelate.Aşa cum în sezonul rece eşarfele au devenit accesoriul de nelipsit al unei femei,la fel trebuie să devină şi cele pentru păr. Acestea sunt potrivite pentru orice anotimp,dar mereu trebuie să alegi modelele şi culorile care îţi plac. 

Cumpără revista Click! pentru femei,din 6 noiembrie,împreună cu un accesoriu pentru păr. Te poţi coafa rapid cu un accesoriu inedit. Ofertă specială revistă+o clamă de păr la doar 2 lei şi 99 de bani.

Imaginea produsului este cu titlu de prezentare.

60b16c6798659bcaed55a4ac817ad635 jpg jpeg


Recente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg