Accesorizează-ţi părul cu un accesoriu inedit de la Click! pentru femei

1 65681 original jpg jpeg

În fiecare dimineaţă, ne gândim cum să ne prindem părul ca să se potrivească şi cum suntem îmbrăcate, dar să te simţi şi confortabil. Accesoriile de păr sunt cele mai potrivite pentru orice coafură.

Indiferent dacă ai părul lung,scurt sau mediu,drept sau creţ,trebuie să apelezi la un accesoriu de păr. Aceste accesorii se găsesc în majoritatea magazinelor,în diferite modele sau colori.Un accesoriu pentru păr este necesar şi trebuie să fie folosit de toate femeile. Fie că alegi să-ţi prinzi părul coadă de cal,coc,împletit sau pur şi simplu,desfăcut,mereu ai nevoie de un accesoriu,fie el,un elastic,o coroniţă,o fundiţă,o panglică sau un rac de păr.Aceste accesorii pot fi confecţionate din metal,pânză,de mărimi mai mari sau mai mici,sunt mereu la modă şi aduc un plus de feminitate. Mai ales dacă ai părul scurt,este necesar să optezi pentru un accesoriu. Acesta îţi va da un plus de feminitate,fie că te duci la o petrecere,la facultate sau la muncă.Îţi poţi alege accesoriile pentru păr în funcţie de ţinută,de culoarea pe care o vrei,ca să se asorteze cu hainele din garderoba ta. Acum accesoriile care sunt la modă sunt inspirate din anii `70 şi multe modele sunt inspirate din natură,care sunt mult mai feminine. Cele mai căutate sunt coroniţele din flori sau bentiţele în nuanţe pastelate.Aşa cum în sezonul rece eşarfele au devenit accesoriul de nelipsit al unei femei,la fel trebuie să devină şi cele pentru păr. Acestea sunt potrivite pentru orice anotimp,dar mereu trebuie să alegi modelele şi culorile care îţi plac. 

Cumpără revista Click! pentru femei,din 6 noiembrie,împreună cu un accesoriu pentru păr. Te poţi coafa rapid cu un accesoriu inedit. Ofertă specială revistă+o clamă de păr la doar 2 lei şi 99 de bani.

Imaginea produsului este cu titlu de prezentare.

60b16c6798659bcaed55a4ac817ad635 jpg jpeg


Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg