Află tot ce trebuie să ştii despre cancerul de col uterin, în emisiunea "Sănătate cu stil"!

eugenia foarfeca sanatate cu stil  prima tv jpeg

Cancerul de col uterin, testele din timpul sarcinii şi metodele prin care vă puteţi răcori pe timp de caniculă sunt câteva dintre subiectele pe care Eugenia Foarfecă le-a pregătit pentru ediţia de duminică, 2 august, a emisiunii “Sănătate cu Stil”, de la ora 10:00, la Prima TV.

În România mor zilnic şase femei din cauza cancerului de col uterin. Avem această statistică sumbră pentru că mergem prea târziu la medic. Tocmai de aceea doctorii trag un semnal de alarmă şi vorbesc din nou despre importanţa prevenţiei prin controale medicale regulate. Una dintre investigaţiile care ne poate ţine departe de probleme este testul Babeş Papanicolau. Ce presupune acesta şi cât de important este,aflaţi duminică,2 august,în emisiunea "Sănătate cu Stil",la Prima TV. Şi tot atunci,viitoarele mămici vor afla cum pot depista eventualele anomalii genetice ale bebeluşilor,încă din perioada sarcinii. Medicul ginecolog Cătălin Bosoancă le va spune ce teste să facă,dar şi ce riscuri există dacă nu fac analizele la timp. Şi pentru că vremea caniculară ne dă bătăi de cap,Eugenia Foarfecă are câteva soluţii pentru a ne răcori. O îngheţată delicioasă merge perfect în această perioadă călduroasă. Dar ce ne facem cu caloriile pe care le conţine? Soluţia ideală este sorbetul de fructe. Acesta satisface dorinţa de rece şi ne pune şi sănătatea la adăpost. Cum se face pas cu pas,dar şi ce alte reţete rapide şi sănătoase vă pot răcori pe caniculă,aflaţi în rubrica "Sănătate în bucate".

De asemenea,Eugenia Foarfecă vă invită şi în Criosaună,o incintă specială în care temperatura coboară până la minus 180 de grade. Aflaţi toate detaliile despre această metodă de răcorire duminică,2 august,în emisiunea “Sănătate cu Stil”,de la ora 10:00,la Prima TV. Recente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!