Alege geanta potrivită în funcţie de ocazie

1 71991 original jpg jpeg

Femeile se află mereu în căutarea unei genţi ideale, fie că este pentru serviciu, fie pentru o petrecere sau o simplă ieşire în oraş. Iată câteva câteva sfaturi simple, care te vor ajuta în alegerea modelului care se potriveşte cel mai bine stilului şi personalităţii tale.

Geanta ideală pentru serviciu trebuie să îţi dea,în primul rând,o stare de confort şi să fie practică. Un model cu mai multe compartimente este o alegere inspirată. Evită genţile foarte mari,care au doar un singur compartiment,căci îţi pot da bătăi de cap.

Gândeşte-te că în geanta unei femei se găsesc întotdeauna goarte multe obiecte,iar în momentul în care te apuci să cauţi cheile printre truse de

telefoane,cărţi,parfum,etc.,pierzi minute bune şi rişti să întârzii la serviciu.

Geanta trebuie,de asemenea,să fie adaptată la stilul vestimentar pe care îl adopţi la locul de muncă. În ceea ce priveşte culoarea,s-au dus vremurile când negrul era preferat. Poţi alege şi culori tari,iar materialul poate fi de la piele,până la cel textil.

De un interviu de angajare depinde viitorul tău,de aceea ţinuta pe care o adopţi trebuie să fie impecabilă. Aşadar,alege o geantă cât mai simplă,dar elegantă în acelaşi timp,astfel încât să nu dai impresia că te simţi ca şi cum ai plecat la piaţă. Nu trebuie să fie nici foarte mică,dar nici de dimensiuni mari. Ar fi,de asemenea,ideal,ca aceasta să fie confecţionată din piele.

Citeşte şi: 

Regina accesoriilor:geanta 

Ţinute inspirate de moda pariziană

Un eveniment precum o nuntă,un botez sau orice altă petrecere necesită multă atenţie din partea ta,atât în alegerea hainelor potrivite,cât şi a accesoriilor. În ceea ce priveşte geanta,cea de tip plic este întotdeauna alegerea cu care nu vei da greş.

Un detaliu la care trebuie să fiii foarte atentă este alegerea materialulului din care este confecţionată. Aceasta poate fi din piele,cât şi din material satinat,cu aplicaţii din pietre strălucitoare. Şi aplicaţiile metalice sunt de luat în seamă,mai ales că sunt la modă anul acesta. Optează pentru culori tari,precum albastru sau violet sau poţi alege şi negrul.

Când alegi culoarea,este bine să ţii cont şi de culoarea

. Sau,dacă eşti o persoană nonconformistă,pur şi simplu te poţi juca cu nuanţele. 

Atunci când ăţi cumperi o geantă,este bine să ţii cont şi de înălţimea ta. Astfel,femeilor înalte li se potrivesc mai bine genţile de dimensiuni medii,cu curele lungi,care le dau un plus de eleganţă.

Nu este greşit nici dacă optează pentru un model supradimensionat. În schimb,minionelor le stă cel mai bine cu o geantă de dimensiuni mici,căci genţile mari le pot face să pară şi mai mici de statură decât sunt în realitate. Recente

Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg