Alege-ţi rochia de mireasă potrivită!

1 54510 original jpg jpeg

Ca să fii o mireasă strălucitoare, ai în primul rând nevoie de o rochie frumoasă, care să te pună în cea mai bună lumină pentru pozele de nuntă. Acelaşi lucru este valabil şi pentru naşe ori soacre, care trăiesc cot la cot cu mireasa emoţiile nunţii.

Eşti atletică şi pari prea bărbătoasă

Va trebui să-ţi alegi o rochie care să creeze formele de care nu dispui. Încercă un model realizat pe bie,astfel încât materialul (tăiat pe diagonală) să confere volum întregii siluete. Mai poţi opta pentru o rochie „de bal“,cu pense în talie,care mai apoi să aibă o cădere amplă (în genul rochiilor de prinţese).

Ai bustul proeminent

Caută un model de rochie cu decolteul „scobit“. Îţi va face faţa să pară mai luminoasă,iar partea de sus va afişa ce trebuie. Dacă-ţi plac rochiile fără bretele,alege un model care să-ţi încadreze frumos bustul (pe ideea de scoică sau inimă) şi fereşte-te de un decolteu pe drept,deoarece accentuează şi mai mult această zonă.

Vrei să arăţi mai înaltă

Alege o rochie dintr-o singură bucată,cu talia mai sus (sub sâni),pentru a da impresia că picioarele sunt mai lungi. Alegerea materia­lului ţine doar de tine. Ai grijă la detalii:trebuie să fie mici (fără funde sau aplicaţii voluminoase) şi limitate ca aşezare,pentru a direcţiona atenţia către bust.

Maschează şoldurile proeminente

Caută un model care,din talie în jos,are formă de A. Acesta îţi va sublinia talia şi se va îndepărta de şolduri şi de coapse. Alege materiale mai rigide – satinul sau taftaua –,care nu se vor mula pe zonele cu probleme şi  un corset cu bretele subţiri sau cu decolteu în V,pentru a  subţia partea superioară a corpului.

Când vrei să ascunzi colăceii de pe abdomen

Ai nevoie de o rochie pe model „Empire“-fusta începe de sub sâni şi se continuă către picioare,în formă de A. Ai grijă la cusătura din dreptul  pieptului,să nu se suprapună şi să nu aibă fronseuri – va semăna cu o rochie maternală. Partea de sus trebuie să urmeze îndeaproape linia corpului,pentru a nu adăuga volum siluetei.

Sfaturi

Dacă ai un bust micuţ,caută o rochie cu corset drapat,pentru a crea volum,dar nu exagera cu adâncimea decolteului. Un sutien cu push-up este şi el indicat,asta dacă nu dispune deja corsetul de acest mic bonus.

Evită materialele lucioase în partea de sus,adică pe corset. Acestea (organza,satin sau mătase) vor adăuga volum suplimentar şi vor atrage şi mai mult atenţia asupra bustului tău. Evită şi materialele creponate!

Ţine-te departe de rochiile cu talia joasă,pentru că-ţi vor face picioarele să pară aproape inexistente. Cât despre rochiile înfoiate,cu fusta voluminoasă,te vor face să dispari în ele cu totul.

O siluetă construită în A reprezintă modelul perfect pentru tine,mai ales dacă visezi la o rochie mai clasică,fără elemente extravagante. Dacă preferi un look sofisticat,alege un material pe măsură:dantelă sau broderie spartă.

Caută materiale,cum ar fi satinul,care să nu fie vaporoase (mătase). Dacă îţi plac rochiile cu tentă romantică,ai o alternativă destul de bună:alege una cu baza rigidă şi cu partea inferioară din material fluid. Poţi încerca şi o suprapunere de tul brodat.

Pentru ziua nunţii,vedetele preferă buchete delicate

Buchetul de mireasă,un accesoriu nelipsit în ziua nunţii,completează rochia din marea zi şi este o expresie a firii fiecărei mirese. Dacă te pregăteşti pentru marele pas,te poţi inspira din detaliile care au transformat nunta unor vedete în experienţe unice!

Ştirista Oana Andonişi-a completat rochia simplă,model sirenă,cu un buchet de trandafiri crem.

Dana Rogozşi-a dorit ca buchetul ei să fie realizat exclusiv din floarea miresei.

Buchetul Andreei Ibackaa trebui să „respecte” nuanţele stabilite pentru nuntă,corai şi ivoire,aşa că a ales vandă orange cu hortensie albă şi minirosă albă.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg