Alexandra Uşurelu – concert unic la TNB!

simeon stalpnicul png

Au mai rămas câteva zile până când Alexandra Uşurelu va urca pe scena Sălii Mari a Teatrului Naţional, pentru a susţine concertul simfonic #PUR, ce îmbină muzica indie-folk cu cea simfonică într-un spectacol unic în România, alături de Mircea Vintilă, Blue Noise şi Dan Byron.

Concertul-eveniment va fi deschis de grupul vocal a cappella supranumit ”laboratorul de voci”,Blue Noise,finalist la Eurovision şi premiant al mai multor concursuri muzicale,vocale sau de jazz. Membrii grupului cuceresc publicul din start,prin pasiunea pe care o pun în muzică,prin carisma lor şi prin plăcerea pe care o au de a cânta împreună.  

Despre noul ei concert simfonic de pe 18 ianuarie,susţinut împreună cu Muse Orchestra,Alexandra Uşurelua precizat:“Câtiva oameni care nu au mai fost la concertele mele,m-au întrebat de ce se numeşte #PUR concertul simfonic de la Teatrul Naţional,ce înseamnă? E un acronim? Le-am răspuns că înseamnă emoţia,căldura şi fericirea în starea lor pură. Emoţia dată de instrumentele celor 19 muzicieni de pe scenă,căldura publicului meu şi fericirea mea de a putea dărui toate acestea împreună cu invitaţii mei speciali.”

Mircea Vintilă,unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi de muzică folk şi invitat special la concertul #PUR,povesteşte:"Când am descoperit acest glas minunat, acest glas extraordinar al Alexandrei Uşurelu, m-a cucerit din prima. Mi-am dorit pe loc să cânt ceva cu ea, să facem o colaborare şi iată că am făcut cântecul "Ceva se întâmplă cu noi",pe care l-a scris şi l-a orchestrat Bobby Stoica. Totul s-a întâmplat foarte repede,am repetat un pic şi în aceeaşi zi l-am şi înregistrat în studio,a fost pur şi simplu un moment de inspiraţie pentru fiecare dintre noi”.

Liderul şi vocalistul trupei byron,Dan Byron a adăugat:“Îi mulţumesc Alexandrei Uşurelu pentru invitaţia de a cânta alături de ea la Teatrul Naţional şi mă bucur că există din ce în ce mai multe proiecte muzicale în România ce îmbină pop-ul şi muzica simfonică.”

Alexandra Uşurelu pregăteşte şi de data aceasta o surpriză pentru cei care vor fi prezenţi în Sala Mare a TNB pe 18 ianuarie,pe lângă întâlnirea cu fanii care va avea loc în lounge-ul Teatrului Naţional la finalul concertului. 

Foto credit:Aurel Stanica Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg