„Arc-en-Ciel Estival” - vacanţă distractivă în Bucureşti

1 63544 original jpg jpeg

„Arc-en-Ciel Estival”, cea mai distractivă şi educativă Şcoală şi Grădiniţă de Vară, îi aşteaptă pe copiii care îşi doresc să petreacă zile de vacanţă active şi amuzante.

”Arc-en-Ciel Estival”,organizată de Grădiniţele ”Arc-en-Ciel” şi de Şcoala ”Anastasia Popescu”,propune pentru aceasta vară o aventură fabuloasă a culorilor,cu 15 cluburi şi ateliere interesante:limbi străine – engleză,franceză,germană,teatru,arte plastice,tenis,înot,dans,Mind Lab (un complex de jocuri de gândire),ecologie,educaţie muzicală,instrument – pian,vioară,chitară,atelier de artă culinară. Nu numai copiii se pot bucura de vacanţă la ”Arc-en-Ciel Estival” ci şi părinţii lor,care pot participa la ateliere alături de micuţi sau îşi pot perfecţiona abilităţile în cadrul Academiei Părinţilor (Pre)Ocupaţi,alături de psihopedagogul  şcolii.

Copiii sunt invitaţi să călătorească cu gândul în lumea largă,în cadrul clubului Micului Globe-Trotter  ori în cluburile de ştiinţe ale naturii şi istorie,sau chiar cu adevărat,în excursii săptămânale sau în tabere tematice.  Şcoala are tradiţie în organizarea expoziţiilor în diferite galerii bucureştene,iar Clubul de Arte plastice,susţinut de artistul plastic Roxana Cioată este unul dintre favorite.

Antrenamentele de Mind Lab  din timpul anului şcolar i-au adus  pe elevii şcolii “Anastasia Popescu” pe podiumul Olimpiadelor:de 7 ori campioni naţionali şi o dată vicecampioni mondiali!

Anul trecut,Şcoala ”Anastasia Popescu” a fost desemnată Şcoală Europeană în urma unui concurs desfăşurat sub înaltul patronaj al Parlamentului European. Prin urmare,tot ceea ce se întâmplă în cadrul „Arc-en-Ciel Estival” este în concordanţă cu cele mai moderne metode pedagogice europene.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg