„Arc-en-Ciel Estival” - vacanţă distractivă în Bucureşti

1 63544 original jpg jpeg

„Arc-en-Ciel Estival”, cea mai distractivă şi educativă Şcoală şi Grădiniţă de Vară, îi aşteaptă pe copiii care îşi doresc să petreacă zile de vacanţă active şi amuzante.

”Arc-en-Ciel Estival”,organizată de Grădiniţele ”Arc-en-Ciel” şi de Şcoala ”Anastasia Popescu”,propune pentru aceasta vară o aventură fabuloasă a culorilor,cu 15 cluburi şi ateliere interesante:limbi străine – engleză,franceză,germană,teatru,arte plastice,tenis,înot,dans,Mind Lab (un complex de jocuri de gândire),ecologie,educaţie muzicală,instrument – pian,vioară,chitară,atelier de artă culinară. Nu numai copiii se pot bucura de vacanţă la ”Arc-en-Ciel Estival” ci şi părinţii lor,care pot participa la ateliere alături de micuţi sau îşi pot perfecţiona abilităţile în cadrul Academiei Părinţilor (Pre)Ocupaţi,alături de psihopedagogul  şcolii.

Copiii sunt invitaţi să călătorească cu gândul în lumea largă,în cadrul clubului Micului Globe-Trotter  ori în cluburile de ştiinţe ale naturii şi istorie,sau chiar cu adevărat,în excursii săptămânale sau în tabere tematice.  Şcoala are tradiţie în organizarea expoziţiilor în diferite galerii bucureştene,iar Clubul de Arte plastice,susţinut de artistul plastic Roxana Cioată este unul dintre favorite.

Antrenamentele de Mind Lab  din timpul anului şcolar i-au adus  pe elevii şcolii “Anastasia Popescu” pe podiumul Olimpiadelor:de 7 ori campioni naţionali şi o dată vicecampioni mondiali!

Anul trecut,Şcoala ”Anastasia Popescu” a fost desemnată Şcoală Europeană în urma unui concurs desfăşurat sub înaltul patronaj al Parlamentului European. Prin urmare,tot ceea ce se întâmplă în cadrul „Arc-en-Ciel Estival” este în concordanţă cu cele mai moderne metode pedagogice europene.