Aşa îţi găseşti perechea perfectă de blugi!

1 73309 original jpg jpeg

Ce trebuie să iei în calcul atunci când mergi la cumpărături? Pe ce pui accentul: rezistenţă în timp, confort, culoare, stil? Iată cum îţi găseşti perechea mult visată de blugi, aceea în care să arăţi de milioane, fără nici un compromis!

Aspectvs. confort

Dacă stai să te gândeşti un pic,cel mai simplu ar fi să alegi primul model de jeanşi,care arată cel mai bine. Uită repede acest gând! În schimb,stai un pic şi analizează felul în care aceşti pantaloni stau sau „cad” (cum s-ar spune) pe tine. Întră în cabina de probă şi priveşte detaşat în oglindă,de sus până jos.

O pereche de jeanşi nepotrivită ţie te va face să arăţi îndesată. Una prea mulată în talie îţi va evidenţia colaceii de pe burtică,iar una prea „relaxată” va necesita purtarea unei curele,ca să nu-ţi cadă de pe şolduri. Ţine cont de toate aceste mici aspecte şi fă o alegere matură!

Talie joasăvs. talie înaltă

Blugii cu talia joasă îţi vor evidenţia posteriorul şi sunt foarte buni atunci când mergi la o petrecere. Cei cu talia înaltă îţi vor alungi picioarele şi vor masca stratul de „grăsime” care ar deveni mai evident odată cu purtarea unor „skinny jeans”.

Blugii cu talia înaltă au şi un aer retro,iar acest aspect este la mare căutare în ultimii doi ani. 

Minionăvs. „grăsuţă”

Dacă eşti minionă,caută un model de jeanşi ceva mai „lălâi”,care vor oferi mai multă structură şi volum corpului tău micuţ. Experimentează cu mai multe stiluri,cu mici drapaje sau de culori diferite,dar deschise ca nuanţă.

Dacă eşti şi înaltă,încearcă o pereche de skinny jeans,care îţi vor sublinia acest atu. Talia joasă este recomandată persoanelor subţirele şi este şi mai confortabilă.  

Pentru femeile ceva mai plinuţe,este recomandată varianta de mijloc,nici joasă,dar nici foarte înaltă. Alege nişte blugi care să se oprească acolo unde începe tocul pantofilor şi ai grijă ca talia acestora să fie moderată.

Alege variante de denim închis la culoare,care să te subţieze,mai ales în zona şoldurilor şi a fundului.Recente

Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg