Atelier de mărţişoare la Schimb de Cărţi Bucureşti

1 61476 original jpg jpeg

Prea ocupată cu cititul ca să ai timp de cumpărat mărţişoare? „Schimb de Cărţi Bucureşti” te aşteaptă duminică, 22 februarie, să faci mărţişoare şi schimb de cărţi cu ceilalţi participanţi.

Pe lângă cărţile pentru schimb,vino şi cu panglici,sfoară,aţă,ac,foarfece,materiale textile şi ce mai vrei tu,iar prietenii noştri de la Creative Artste te vor ajuta să le pui laolaltă în ceva frumos,numai bun de împodobit cu şnurul de mărţişor. Schimbul nu este definitv şi nici obligatoriu.

„Schimb de Cărţi” este un proiect bookblog.rocare se desfăşoară de şase ani în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară (Galaţi,Cluj,Sibiu,Hunedoara,Oradeaşi Suceava).

Acest proiect susţine lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărţi între ei şi pot discuta,într-un cadru cât mai liber şi cât mai puţin rigid,despre cărţi,autori sau edituri. Intrarea este liberă şi oricine poate participa.

Duminică,22 februarie,de la 15:00 la 17:00,La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavillan nr. 25) vino la ediţia Schimb de Cărţi Bucureşti din februarie. Intrarea este liberă. Mai multe detalii găseşti pe bookblog.ro.Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg