Ateliere creative pentru copii în Bucureşti

1 64184 original jpg jpeg

Unul dintre cei mai cunoscuţi producători autohtoni de cămăşi de pe piaţa din România va realiza în perioada 14-16 august o serie de ateliere creative pentru copii cu vârste cuprinse între 4 şi 8 ani. Cei mici vor putea să-şi creeze propriile cămăşi.

Începând cu 14-16 august,în zilele de weekend,de vineri după-amiază până duminică seara,Braiconf îi asteaptă pe cei mici şi cei mari să se joace şi să se distreze cu culori,joacă ce mai apoi se poate transforma în noi modele pentru cămăşi made-to-measure. Magazinul Braiconf din cadrul hotelului Marriott (Calea 13 Septembrie nr.90) va avea o zonă dedicată acestor ateliere de creaţie în lunile august şi septembrie,unde copiii pot desena,picta sau crea modele inedite care mai apoi pot fi transferate pe cămăşi pe măsură ce respectă toate particularităţile micuţului artist.

Culorile şi materialele folosite pentru realizarea acestor cămăşi sunt de cea mai înaltă calitate,special alese pentru pielea delicată a micilor artişti. Iar realizarea cămăşii în regim made-to-measure asigură că aceasta va oferi copilului lejeritatea şi comoditatea de care acesta are nevoie pentru a descoperi lumea.