Batman versus Penguin şi Catwoman, mâine, la PrimaTV!

1 58845 original jpg jpeg

„Batman se întoarce” la Prima TV! Michael Keaton îmbracă pentru a doua oară costumul eroului din Gotham într-o superproducţie regizată de Tim Burton.

Filmul,nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA pentru „Cele mai bune efecte speciale” şi „Cel mai bun machiaj”,se află în topul celor mai vizionate din toate timpurile,cu încasări fabuloase de peste 160 de milioane de dolari.

În oraşul corupt,în care unica speranţă de mai bine este eroul înaripat,legea este făcută de armata de tâlhari a Pinguinului (Danny DeVito). Diabolicul fiu nedorit al familiei Cobblepot plănuieşte răpirea tuturor nou născuţilor şi ameninţă să distrugă oraşul cu o armă cumplită!

Misiunea devine şi mai greu de îndeplinit când în joc intră şi Femeia Pisică (Michelle Pfeiffer),hotărâtă să-l prindă în gheare pe Liliac. Pentru a fi sigură de succes,fosta secretară intră şi în viaţa obişnuită a eroului,acea de miliardar filantrop,cunoscut drept Bruce Wayne.

Va reuşi Pinguinul să arunce în aer oraşul Gotham? Va putea Femeia Pisică să frângă aripile Liliacului,dar şi inima lui Wayne? Urmăriţi superproducţia „Batman se întoarce”,sâmbătă,9 august,de la ora 20:30,la Prima TV.