Bucătăria italiană este ca la ea acasă la Click! Poftă bună!

1 61494 original jpg jpeg

Iubitorii savuroasei bucătării italiene sunt răsfăţaţii emisiunii Click! Poftă Bună! din acest weekend. Astfel, prin priceperea bucătarilor Paul Richard Nicolau şi Andrei Ţandără, racii vor ajunge în farfurie lângă delicioasele tagliatele, iar puiul va fi ingredientul principal pentru involtini.

Cea mai apreciată crustacee la nivel mondial nu are secrete pentru Paul Richard Nicolau. Bucătarul de la restaurantul Taverna Racilor este pregătit să o surprindă pe Diana Bart cu un preparat foarte gustat în Italia,tagliatele cu raci.

Bucătăria mediteraneeană este şi specialitatea lui Andrei Ţandără,“rezidentul” emisiunii,care va transforma pieptul de pui în involtini,înnobilându-l cu prosciutto şi mozzarella. La “Momentul adevărului”,rubrica în care Diana Bart răspunde provocărilor venite de la telespectatori,vor fi arătate câteva trucuri utile pentru ca fructele să fie curăţate repede şi bine.

Odată curăţate,vor ajunge în plăcinta cu mere şi vişine,un desert cu care Andrei Ţandără va încheia Click! Poftă bună! de sâmbătă 21 februarie,ora 11:00,de la Prima TV.Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg